Με χατ τρικ του “μπόμπερ” Δημήτρη Ζιώγα, θα είναι εκ νέου στα “σαλόνια” ο Αχιλλέας Φαρσάλων!!!

Την παραμονή στην Α΄τοπική κατηγορία «κλείδωσε» ο Αχιλλέας Φαρσάλων ο οποίος με τεράστιο πρωταγωνιστή τον “μπόμπερ” του Δημήτρη Ζιώγα ο οποίος σημείωσε χατ τρικ έκανε “περίπατο” στον “τελικό” παραμονής κόντρα στην Δόξα Αργυροπούλιου την οποία και κέρδισε με σκορ 3 – 0 για την 28η «στροφή» της Α΄τοπικής κατηγορίας!!!

Με αυτή την νίκη και σε συνδυασμό με την ήττα του Τυρνάβου κόντρα στο Μακρυχώρι ο Αχιλλέας Φαρσάλων των 36 βαθμών είναι στην 10η θέση όντας στο +6 από τον Τύρναβο και τα Play Out ενώ και σε περίπτωση ισοβαθμίας οι Φαρσαλινοί έχουν το “πάνω χέρι” και έτσι μπορούν από αυτή την αγωνιστική και δυο αγώνες πριν το φινάλε να πανηγυρίσουν την παραμονή στην κατηγορία.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων όταν στο 5′ και μετά από εκτέλεση φάουλ και “αναταραχή” στα καρέ της Δόξας η μπάλα κατέληξε στον Κούμρια, αυτός όπως και στον Τύρναβο έβγαλε “γλυκιά” σέντρα και ο Ζιώγας με κεφαλιά δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα του Αργυροπούλιου.

Μετά από αυτό το γκολ η Δόξα προσπάθησε να πιέσει και να ισοφαρίσει άμεσα και είχε κάποιες προυποθέσεις με τους Τσούτσα και Δίχρη δίχως όμως να φτάσει σε κάποια τελική φάση.

Στο 20′ ένα πλασέ του Χατζή πέρασε λίγο άουτ στην καλύτερη στιγμή των φιλοξενούμενων.

Στο 30′ ο Αχιλλέας Φαρσάλων έμεινε με δέκα παίκτες όταν ο Σαμαράς δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Σε αυτό το σημείο και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η Δόξα πίεσε και έχασε δυο καλές στιγμές, όταν αρχικά ο Δίχρης εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Κουτσογιαννούλης έδιωξε με τα πόδια, ενώ ο νεαρός τερματοφύλακας του Αχιλλέα Φαρσάλων επενέβη σωτήρια και στο πλασέ του Τσούτσα.

Στο δεύτερο μέρος ο Αχιλλέας μπήκε με σκοπό να “καθαρίσει” την νίκη και στο 46′ πέτυχε το 2 – 0, όταν ο Κομισόπουλος είδε με πανέξυπνη μπαλιά την κίνηση του Ζιώγα, αυτός πέρασε τον τερματοφύλακα και με πλασέ από τα αριστερά στην απέναντι γωνία πέτυχε το 2 – 0.

Αυτό το γκολ έδωσε “φτερά” στα πόδια των παικτών του Αρίστου Παπαγεωργίου οι οποίοι πίεσαν και για τρίτο τέρμα και στο 55′ ο Παπακωνσταντίνου συνδυάστηκε όμορφα με τον Κούμρια πάτησε περιοχή, όμως το ψηλοκρεμαστό πλασέ που επιχείρησε έδιωξε με υπερένταση ο τερματοφύλακας της Δόξας.

Ενώ στο 70′ οι παίκτες του Αρίστου Παπαγεωργίου έχασαν ακόμη μια καλή στιγμή όταν το πλασέ του Γαγάρα πέρασε λίγο άουτ.

Δέκα λεπτά αργότερα ο πολυτιμότερος παίκτης του Αχιλλέα Φαρσάλων Δημήτρης Ζιώγας έκλεψε την μπάλα στον χώρο του κέντρου, απέφυγε τον τερματοφύλακα και με πλασέ πέτυχε το 3 – 0 και παράλληλα χατ τρικ “κλειδώνοντας” το τεράστιο τρίποντο και την παραμονή στην “μεγάλη κατηγορία”.

Οι Συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου): Κουτσογιαννούλης, Σαμαράς, Ζησόπουλος, Κατσανάκης, Τσούλης (85′ Γκαραβέλας), Γιαννουλόπουλος (46′ Ταστεμερίδης), Τλούπας, Κομισόπουλος, Παπακωνσταντίνου (70′ Γαγάρας), Κούμρια, Ζιώγας (85′ Δημόπουλος).

Δόξα Αργυροπουλίου (Νίκος Βογιατζής): Μπαχτσιβάνος Αστ., Μπαχτσιβάνος Αστ., Κουρμπάτι, Βογιατζής Ευθ., Βογιατζής Αν. (66′ Καλόγηρος), Φουρτούνας, Σχοινάς (80′ Κόκκορας), Γκαραγκούνης (85′ Λεσάι), Δίχρης, Τσούτσας, Χατζής.

Διαιτητική Τριπλέτα: Βασιλός, Δεδικούσης, Γκαρέλης.