Άρθρα για:Γαστρονομία

Μαγειρική

Υλικά 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι 3 σκελίδες σκόρδο 1 ματσάκι μαϊντανό 1/2 ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο 2 κ.γ. κύμινο ½ κ.γ. πάπρικα…

Μαγειρική

Ετοιμάζουμε την τυρόπιτα μέσα σε 15΄, την ψήνουμε, κόβουμε και μια δροσερή ντοματοσαλάτα με ελαιόλαδο και έχουμε ένα χορταστικό και…

Μαγειρική

Πολύχρωμη, πλούσια με φέτα, κουκουνάρι και σταφίδες αλλά και με μια καυτερή πιπερίτσα για να εξισορροπήσει τη γλύκα του ξηρού…

Μαγειρική

Υλικά 600 γρ. ψαρονέφρι, κομμένο σε φέτες 2 εκ. 1 πιπεριά κίτρινη, σε ροδέλες 1 πιπεριά κόκκινη, σε ροδέλες 1…

Μαγειρική

Ένα μεξικάνικο σνακ από ψιλοκομμένα κομμάτια κρέατος ψημένα και σερβιρισμένα σε τορτίγιες, μαζί με διάφορα πολύχρωμα σαλατικά. Βάζετε το κοτόπουλο…