Συνεχίζει στα τρίποντα και…γλυκοκοιτάζει τριάδα ο ΑΟ Ναρθακίου

Ο ΑΟ Ναρθακίου σκοράροντας δυο τέρματα στο δεύτερο μέρος κατάφερε να πάρει την νίκη με σκορ 2 – 1 κόντρα στον Φιλοκτήτη Μελιβοίας.

Έτσι το συγκρότημα του Χρήστου Ανδρεόπουλου έφτασε τους 41 βαθμούς παρέμεινε στην 4η θέση και βρίσκεται στο -3 από την 3η θέση και την Αστραπή Νέας Πολιτείας.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοικτούς… λογαριασμούς, καθώς δεν είχαμε σκορ, είχαμε ωστόσο δοκάρι για τη Μελιβοία στο 23′ με τον Κορδαλή.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα και με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Κατσανάκη να σκοράρει από πλεονεκτική θέση.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού ο ΑΟ Ναρθακίου κατάφερε να αποκτήσει και προβάδισμα ασφαλείας, διότι στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Χουσενάι με ιδανικό τελείωμα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Το μόνο που κατάφερε ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας, ήταν να μειώσει στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων στο τελικό 2 – 1 με σουτ του Παντελή Μέκρα.

Οι Συνθέσεις

ΑΟ Ναρθακίου (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Σούρλας, Κάψος, Μακρής, Αγγελουσοπούλος (70′ Γκατζόγιας), Πατσιούρας (46′ Αρσενοπόπουλος Α.), Βόπης, Χουσενάι (86′ Κατσικόπουλος), Δημητρόπουλος (46′ Μπανιάς), Κατσανάκης, Πλίτσης (46′ Κυριαζόπουλος), Τσιτσικλής.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Γιάννης Βαΐτσης): Πλατσάς, Χαρατσής, Σαμαράς, Μπουρντένας, Δεμερτζής Γκουντάρας Ν. (78′ Καραφίλι) Καραγιάννης Κορδαλής, Μαλαχτάρης, Μέκρας Παντ., Τζαβέλλας.

Διαιτητική Τριπλέτα: Καραθάνος, Τζιμούρτος, Γεροβασίλης.