Φάρσαλα: Πολύμηνη ταλαιπωρία από εργασίες αποχέτευσης σε Παλαιολόγου και Καναδά

Πολύμηνη ταλαιπωρία δέχονται κάτοικοι των Φαρσάλων σε δυο γειτονιές από τις εργασίες αποχέτευσης ακαθάρτων με αποτέλεσμα να «πνίγονται» καθημερινά στην σκόνη και να αγωνίουν για μια νέα μεγάλη κακοκαιρία που θα δημιουργήσει ανάλογα προβλήματα με αυτά του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα τμήμα της οδού Παλαιολόγου στα δυτικά της πόλης, αλλά και στη πάροδο Καναδά στα ανατολικά, πλησίον της Πλατείας Μικρασιατών, εκτελούνται εργασίες για την αποχέτευση ακαθάρτων. Όπως αναφέρουν κάτοικοι, ο ανάδοχος του έργου δεν είχε προλάβει να καλύψει τις τομές που υπήρχαν από τις εργασίες με νέα άσφαλτο, όπως έγινε στα υπόλοιπα σημεία με αποτέλεσμα στις πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου να δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα από φερτά υλικά και οι δρόμοι σε τμήματα των παραπάνω οδών να είναι πλέον χωματόδρομοι.

Οδός Καναδά

Οδός Παλαιολόγου

Επίσης, καθημερινά οι γειτονιές πνίγονται στη σκόνη από τα διερχόμενα οχήματα και διαμαρτύρονται για την υπάρχουσα κατάσταση που επικρατεί επιθυμώντας να τελειώσουν άμεσα οι εργασίες.

Οδός Λεωνίδου

Ακόμη σε μια άλλη γειτονιά στην οδό Λεωνίδου (κάθετη της οδού Λαρίσης), οι κάτοικοι ζητούν μετά την διάνοιξη που πραγματοποιήθηκε το έργο να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί με ασφαλτόστρωση.

Πηγή: Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - Γ.Γ.