Ματσάρα με τα όλα της στο Δίλοφο!

Σε ένα παιχνίδι με δύο αυτογκόλ, μια εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, τρία γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και το τέρμα της σεζόν από τον Λεβέντη ο οποίος με βολέ σκόραρε από το ένα τέρμα στο άλλο ο Άρης Διλόφου πήρε το τρίποντο με σκορ 6-3 κόντρα στην Αναγέννηση Ζαππείου και έτσι έφτασε τους 29 πόντους και βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Άρης κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 10′ όταν ο Φουστάνας έκανε την σέντρα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και διώξιμο αμυντικών και ο Χαμορούσος με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν την ισοφάριση στο 25′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σε μια φάση στην οποία οι άνθρωποι του Άρη θεωρούν ότι δεν υπήρχε παράβαση από τον Χαμορούσο.

Ενώ στην τελευταία φάση της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν την ανατροπή με εύστοχο πλασέ έπειτα από εκτέλεση φάουλ, κόντρες στο τείχος, και στην επαναφορά με ευστόχο πλασέ πέτυχαν το 1-2.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν την ισοφάριση όταν ο Χαμορούσος εκτέλεσε το φάουλ λίγο πιο μπροστά από τον χώρο του κέντρου, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά κόντραρε σε κεφάλι αμυντικού και κατέληξε στα δίχτυα.

Ενώ δύο λεπτά αργότερα με πανομοιότυπη φάση ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κοντραρέ σε πόδια αμυντικών και κατέληξε και πάλι στα δίχτυα.

Με την συμπλήρωση πενήντα λεπτών παιχνιδιού οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν αέρα δύο τερμάτων όταν ο Καρακώστας με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας πετυχαίνοντας έτσι το 5-2.

Ένα τέταρτο αργότερα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν σε 5-3 με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Δέκα λεπτά αργότερα είχαμε το γκολ της σεζόν όταν ο Λεβέντης με δυνατό βολέ έστειλε την μπάλα από το ένα τέρμα στο άλλο και η μπάλα κατέληξε στο βάθος της εστίας της Αναγέννησης πετυχαίνοντας έτσι το 5-3.

Το τελικό 6-3 πέτυχε στο τελευταίο λεπτό ο Καρακικές με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, σφραγίζοντας έτσι την νίκη σε ένα πολύ όμορφο και χορταστικό παιχνίδι με πολλές ανατροπές.

Η Σύνθεση
Άρης Διλόφου (Τάκης Ρόφαλης):
Λεβέντης, Ξυνογαλάς, Τριανταφύλλου, Σακελλαρίου, Χαμορούσος, Δημουλάς, Μπανιάς, Φουστάνας, Σαλής, Καρακώστας, Ρεντινόπουλος (60′ Καρακικές).