“Καθάρισε” πριν το ημίωρο ο Ατρόμητος!

Ο Ατρόμητος Βαμβακούς είχε ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στην ουραγό του πρώτου ομίλου της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας Χαραυγή την οποία και κέρδισε με σκορ 0-2. Έτσι ο Ατρόμητος έφτασε τους 31 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ατρόμητος είχε καθ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης το πάνω χέρι και στο 20′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν ο Τσιτσικλής με όμορφη ατομική ενέργεια και πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τζιαφέτα.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Παπαδόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά έστειλε την μπάλα στο απέναντι παραθυράκι της εστίας ο τερματοφύλακας της Χαραυγής δεν είχε περιθώρια αντίδρασης και έτσι οι μπλε πήραν αέρα δύο τερμάτων νωρίς στην αναμέτρηση.

Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 60′ έχασαν την μεγαλύτερη τους ευκαιρία, όταν ο Ζυγούρης πάτησε περιοχή ο Βασιλόπουλος τον ανέτρεψε με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει το σημείο του πέναλτι.

Οι άνθρωποι του Ατρομήτου διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την συγκεκριμένη απόφαση, όμως δεν άλλαξε κάτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σκοτινιώτης κ οποίος όμως είδε τον Σακελλαρίου να του λέει εντυπωσιακά όχι και έτσι το 0-2 παρέμεινε μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Οι Συνθέσεις

Χαραυγή (Παππάς): Τζιαφέτας, Βαρσάμης, Θεοχάρης, Παππάς, Γεράσης, Ζυγούρης, Σκοτεινιώτης, Μαλάκης, Χατζηκαμαγιάννης, Λαχανάς, Θεοχάρης Κ-Π

Αγωνίστηκαν και οι εξής: Ασμίνης, Υμεραι. Γκουτζαμπασούλης

Ατρόμητος Βαμβακούς (Ανδρεόπουλος): Σακελλαρίου, Αρσενόπουλος Βασ., Μουτκανάς, Γκούνης, Βασιλόπουλος, Ξυνογαλάςμ, Φλώρος, Παπαδόπουλος, Βόπης, Τσιτσικλής, Μακρής

Αγωνίστηκαν και οι εξής: Τριανταφύλλου, Χρόνης, Μορφογιάννης, Στεργιόπουλος

Τριπλέτα: Μίχος, Ρουπέλας, Μπατζιανούλης