Ισοπαλία από την… “βούλα” για Βασιλί και Διογένη

Η Θύελλα Βασιλί αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1 – 1 κόντρα στον Διογένη στο ντέρμπι της αγωνιστικής και έτσι το συγκρότημα του Παναγιώτη Κορδαλή έφτασε τους 14 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή δίχως όμως να είναι ιδιαιτέρως απειλητικοί.

Στο 30′ η Θύελλα κέρδισε πέναλτι σε χέρι αμυντικού και ο Μακρής ευστόχησε και πέτυχε το 1 – 0.

Στο 55′ ο Διογένης ισοφάρισε επίσης με πέναλτι το οποίο κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι σε μαρκάρισμα του Φλώρου σε μια φάση που αμφισβήτησαν έντονα οι γηπεδούχοι ότι υπήρχε παράβαση.

Από εκεί και έπειτα η αναμέτρηση ήταν επιθετικός μονόλογος της Θύελλας με τον Μακρή να χάνει δυο πολύ καλές στιγμές όταν σούταρε από πλεονεκτική θέση με την μπάλα να περνάει δις λίγο άουτ.

Ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Βασίλη Τριανταφύλλου ενώ το σουτ του Ζητούνη εξουδετέρωσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την Θύελλα καταγράφηκε στο 78′ όταν ο Μπερσιάνης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ όμως το σουτ του απέκρουσε ο κίπερ του Διογένη κρατώντας την ισοπαλία.

Η Σύνθεση

Θύελλα Βασιλί (Παναγιώτης Κορδαλής): Γκατζανάς, Τριανταφύλλου Β., Λιτσόπουλος (70′ Ζητούνης), Αλεξίου, Μπόγκας (60′ Συργκάνης), Ξυνογαλάς, Φλώρος, Μπερσιάνης, Αγγελουσόπουλος (46′ Γιαχνής), Μακρής, Καραγιάννης (70′ Τριανταφύλλου Τ.).