Ακαδημία Αναγέννησης Φαρσάλων: ΔΩΡΕΑΝ καλοκαιρινές προπονήσεις

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Μετά το “πάγωμα” που προκάλεσε στις αθλητικές δραστηριότητες η πανδημία του κορονοϊου, οι αποφάσεις για την επιστροφή στην κανονικότητα αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Το πρώτο βήμα λοιπόν έγινε, αφού δόθηκε επίσημα το “πράσινο φως” για την επαναλειτουργία των ακαδημιών ποδοσφαίρου.

Έτσι, από τη Τρίτη 9 Ιουνίου έως την Παρασκευή 17 Ιουλίου, από Δευτέρα έως Παρασκευή τις απογευματινές ώρες και τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, η Ακαδημία της Αναγέννησης Φαρσάλων δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά ηλικίας από 5-12 ετών, να ενταχθούν στο προπονητικό πρόγραμμα της και να βελτιωθούν, μέσα από τη στοχευμένη προπόνηση με χρήση των πιο σύγχρονων μεθόδων.

Για της ηλικίες 13-16 θα γίνουν ατομικές προπονήσεις σε γκρούπ με έμφαση στην ατομική βελτίωση.

Οι προπονήσεις περιλαμβάνουν και τμήμα τερματοφυλάκων.

Η συμμετοχή είναι για όλους ΔΩΡΕΑΝ και στο πρόγραμμα μπορούν να πάρουν μέρος, όλοι οι αθλητές και αθλήτριες των τμημάτων υποδομής της Αναγέννησης Φαρσάλων, αλλά και όσα άλλα παιδιά επιθυμούν. Τα παιδιά που θα μετέχουν θα χωριστούν σε τμήματα, ανάλογα με την ηλικία τους. Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες, οι αθλητές ή οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στους υπεύθυνους της Ακαδημίας μας στα τηλ 6981132171 Τάκης Ρόφαλης και 6982056399 Κώστας Ρόφαλης

Για τα παιδιά κάτω των 13 ετών δεν χρειάζεται κάποια ιατρική βεβαίωση,ενώ οι προπονήσεις θα γίνονται σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της ΓΓΑ.

Ο αθλητισμός στις μέρες μας, αποτελεί μια θετική αναγκαιότητα για την βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής.

Παίζουμε, Μαθαίνουμε, Αγαπάμε Το Ποδόσφαιρο