“Πήρε” τον βαθμό η Αναγέννηση Φαρσάλων στην έδρα της Νέας Πολιτείας

Με την πλάτη στον τοίχο βρέθηκε η Αναγέννηση Φαρσάλων σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας, τρεις φορές στο παιχνίδι και απάντησε βρέθηκε πίσω στο σκορ και αντέδρασε με τρία γκολ παίρνοντας τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην γηπεδούχο Ν. Πολιτεία με σκορ 3-3.

Από πολύ νωρίς στο 7′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μανώλη να βγάζει την σέντρα από τα δεξιά και τον αρχηγό Καλτσά να βρίσκει χώρο στην άμυνα κάνοντας το 1-0 από κοντά.

Στο 36′ ο αρχηγός και σκόρερ της Ν. Πολιτείας θα ανατραπεί από μαρκάρισμα του Π. Δημουλά και ο Ζησούλης θα ευστοχήσει από το πέναλτι κάνοντας το 2-0, απέναντι στο κίπερ της Αναγέννησης Φ. Γκατζανά.

Στο 42′ η Αναγέννηση Φαρσάλων θα σημειώσει γκολ ψυχολογίας με τον Δ. Δημουλά, όταν ο Μπανιάς από αριστερά θα βγάλει την σέντρα και από κοντά αυτός θα μειώσει σε 2-1, σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες θα οδηγηθούν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της Αναγέννησης στο 56′ θα βρεθεί σε πλεονεκτική θέση και θα  πετύχει την ισοφάριση κάνοντας το 2-2 από κοντά με πλασέ.

Στο 59’ ο Κατσιάνης με καρφωτή κεφαλιά θα χάσει μεγάλη ευκαιρία βλέποντας την μπάλα να περνά μόλις άουτ έπειτα από κόρνερ του Μανώλη.

Στο 67’ η μπάλα θα περάσει από όλους θα κατεβάσει ο Καλτσάς από αριστερά πάσα στον Φούντα και αυτός σε κενή εστία θα στείλει την μπάλα άουτ. Αυτό που δεν πέτυχε νωρίτερα ο Βασίλης Φούντας θα το κάνει λίγα λεπτά αργότερα από κοντά σημειώνοντας το 3-2 από πάσα του Τοψίδη.

Στο 71′ ο  σκόρερ των δύο τερμάτων της Αναγέννησης θα δώσει κάθετη πάσα στον Χρ. Ζαγγανά βγάζοντας τον στην πλάτη της άμυνας της Ν. Πολιτείας και με υποδειγματικό πλασέ θα πετύχει το τελικό σκορ της αναμέτρησης 3-3.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι γηπεδούχοι θα πιέσουν όμως δεν θα αλλάξει το σκορ της αναμέτρησης.

ΟΙ Συνθέσεις

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιώργος Καφφές): Πραγγαφίλης , Σπύρου, Χλωρός, Κατσιάνος, Ζήσης, Κολλάτος, Καλτσάς (77′ Μητάκος), Τοψίδης, Φακίτσας(60′ Ταρταμπούκας), Ζησούλης (45′ Φούντας) , Μανώλης.

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Γκατζανάς, Κούρο, Μπανιάς, Ευθυμιάδης, Δημουλάς Π. (70′ λ.τ. Ζαγγανάς Χ.), Τσακαβίτης, Γιαχνής, Πατσιούρας, Σαλής (90′ Μπουρδούκας), Μισαηλίδης (85′ Δημουλάς Σ.), Δημουλάς Δ.