Με “ΜΑΡΙΝΟ ΑΝΤΥΠΑ” η διεκδίκηση της τοπικής κοινότητας Ευυδρίου από τους ανεξάρτητους

Αγαπητοί φίλες και φίλοι, κάτοικοι των πέντε χωριών της κοινότητας Ευυδρίου. Στις 26 Μαΐου καλούμαστε να ψηφίσουμε για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στην επαρχία μας.

Οι εκλογές αυτές είναι τόσο σημαντικές για το μέλλον της επαρχίας μας όσο και για το μέλλον των χωριών μας. Ο νέος νόμος για τα συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων αποτελεί το πρώτο βήμα εξόδου από το λήθαργο που οι ίδιες είχαν περιέλθει εδώ και είκοσι χρόνια.

Πλέον τα τοπικά συμβούλια φαίνονται ποιο ενισχυμένα και δίνεται η δυνατότητα να κατέλθουν στις εκλογές ανεξάρτητα, κάτι το οποίο είναι σημαντικό γιατί έτσι μπορούν να συσπειρώσουν και να Στελεχωθούν με ενεργά άτομα οποιασδήποτε πολιτικής η τοπικής πεποίθησης έχοντας ως στόχο την ανάπτυξη των χωριών μας. Πιστεύουμε ότι μπαίνουν τα θεμέλια ώστε τα τοπικά συμβούλια να διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο στο μέλλον των κοινοτήτων και όχι να είναι διακοσμητικά.

Έξαλλου παρακολουθώντας όλα αυτά τα χρόνια την πορεία της αυτοδιοίκησης και έχοντας καταλάβει τις παθογένειες του συστήματος του Καλλικράτη φτάνουμε στο συμπέρασμα ότι για να λειτουργήσουν σωστά οι Καλλικρατικοί δήμοι με στόχο την ευημερία των χωριών μας θα πρέπει να βασίζονται σε δυναμικές κοινότητες.

Η αγάπη για τον τόπο που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και μένουμε καθώς και το όραμα μας για ένα καλύτερο μέλλον στη κοινότητα μας, μας ώθησε στην απόφαση να κατέλθουμε στις εκλογές της 26ης Μαΐου με τον ανεξάρτητο συνδυασμό ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ έχοντας ως στόχο όχι την κατάληψη εξουσίας αλλά την ουσιαστική προσφορά στο τόπο μας.

Προσδοκούμε διεξάγοντας έναν δημοκρατικό, μαχητικό, ειλικρινή και έντιμο αγώνα να είμαστε το επόμενο τοπικό συμβούλιο της τοπικής κοινότητας Ευυδρίου.

Πρόθεση μας είναι με τον αγώνα μας να αναδείξουμε ένα νέο ήθος στα τοπικά πράγματα, ένα νέο σύνολο αξιών και αρχών που θα εκφράζει την δημοκρατία, την ισότητα, την δικαιοσύνη και τη διαφάνεια. Έτσι θέλουμε να δημιουργηθεί μια νέα γενιά ανθρώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης που δεν θα επιζητά την οικονομική εξασφάλιση και το βόλεμα αλλά θα διακατέχεται από το πνεύμα του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς.

Καλούμε κάθε κάτοικο των πέντε χωριών μας (Ελληνικό, Πυργάκια, Μικρό Ευυδριο, Λόφος, Μεγάλο Ευυδριο) να έρθει κοντά μας, να στηρίξει τον ανεξάρτητο συνδυασμό μας ανεξάρτητα από κόμματα χρώματα και τοπικές πεποιθήσεις. Θα δώσουμε τον αγώνα μας για την ευημερία και ανάπτυξη των χωριών μας και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις με αξιοπρέπεια και εντιμότητα, με ανιδιοτέλεια και ήθος, με τόλμη και αποφασιστικότητα να παλέψουμε για μια τοπική κοινωνία που παράγει και προοδεύει και ειδικά για τους νέους που είτε μένουν στα χωριά μας είτε θέλουν να γυρίσουν.

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού

Σάββας Ποιμενίδης
Σπύρος Τσιτσικλής
Νικος Γούσιος
Ελένη Γκούνη-Καραντάκη
Άννα Ζητούνη