Κέρδισε με “buzzer beater” και…”καλοβλέπει” κορυφή η Αναγέννηση Φαρσάλων!

Η Αναγέννηση Φαρσάλων “καρδιοχτύπησε” κόντρα στην Θύελλα Βασιλί στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων, όμως με “buzzer beater” του Καρακώστα Παναγιώτη στο 95′ πέτυχε την νίκη με σκορ 2 – 1 και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής κόντρα σε Ατρόμητο Βαμβακούς και ΑΟ Ναρθακίου βρίσκεται στην 3η θέση με 19 βαθμούς και στο -1 από την κορυφή. Από την άλλη η Θύελλα Βασιλί παρέμεινε στους 12 βαθμούς και την 7η θέση μετά από 8 αγωνιστικές.

Παιχνίδι κέντρου για τις δυο ομάδες χωρίς ευκαιρίες για τα πρώτα 25 λεπτά. Στο 28’ Βαΐτσης άνοιξε το σκορ με πλασέ από κοντά, ο επόπτης σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης πήρε πάνω του τη φάση καθώς είπε ότι η μπάλα προήλθε από αντίπαλο.
Στο 40’ σουτ του Βαρσάμη θα αποκρούσει σε κόρνερ ο Παλαμίδας, τρία λεπτά αργότερα ο Καραγιάννης θα σουτάρει από κοντά ξανά ο Παλαμίδας

Στην επανάληψη στο 50΄ο Αγγελουσόπουλος θα σουτάρει θα αποκρούσει ο Παλαμίδας εκ νέου. Στο 62΄μετά από εκτέλεση κόρνερ και αναταραχή στα καρέ της Αναγέννησης, ο Τριανταφύλλου θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και με κεφαλιά από κοντά θα σημειώσει το 1-1. Στο 70’  ο Βαίτσης με κεφαλιά από κοντά μόλις άουτ.

Στα τελευταία τελευταία λεπτά η Αναγέννηση θα προσπαθήσει να πετύχει το νικητήριο γκολ και οι φιλοξενούμενοι με αντεπιθέσεις. Η λύτρωση θα έρθει στο 95’  από εκτέλεση φάουλ του Γιάχνή από πλάγια θέση με διαγώνιο σουτ ο Παναγιώτης Καρακώστας θα κάνει το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Φαρσάλων (Θεοχαρόπουλος): Παλαμίδας, Αγγελάκης (57′ Δημουλάς), Μπουλάρι, Μπανιάς (57′ Κουκουτής), Αρβανιτοζήσης Γ., Σακελλαρίου Κ., Πατσιούρας, Γιαχνής, Βαίτσης Τσούλης, Καρακώστας Π.

Θύελλα Βασιλί (Λ. Βαίτσης): Αποστολάκης, Λιτσόπουλος(72’ Μαργαριτόπουλος), Αλεξίου, Μπόγκας Θ., Τριανταφυλλου, Τσιάμπας, Σουλιώτης, Καραγιάννης, Αγγελοσόπουλος, Βαρσάμης, Ακρίβος