Επέστρεψε στα τρίποντα με “μπροστάρη” τον Σουλτούκη!

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα καθώς επικράτησε με σκορ 3 -1 της Αστραπής Νέας Πολιτείας στην έδρα του.
Έτσι η ομάδα του Αχιλλέα Τσιβόπουλου συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση με «συγκάτοικο τα Βούναινα έχοντας είκοσι πέντε βαθμούς,

Ο Ολυμπιακός μέσα σε δυο λεπτά προς την λήξη του πρώτου μέρους κατάφερε να πάρει «αέρα» δυο τερμάτων.

Αρχικά στο 42’ ο Σουλτούκης εκτέλεσε το κόρνερ ο Νίκος Κολοβός έκανε κεφαλιά πάσα και ο Νίκος Φαρμάκας με τακουνάκι από κοντά «άνοιξε» το σκορ, ενώ δύο λεπτά μετά, ο Στέφανος Σουλτούκης «χρίστηκε» σκόρερ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έπειτα από ασσιστ του Νίκου Κολοβού και διπλασίασε τα τέρματα για την Αμπελιά στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο της συνάντησης και συγκεκριμένα στο 67’ ο Σουλτούκης σκόραρε και πάλι πετυχαίνοντας το 3 – 0 και παράλληλα ο «Σούλτου» πέτυχε και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, όταν εκμεταλλεύτηκε άψογα την σέντρα του Σελήνη και με δυνατό σουτ πέτυχε το 3 – 0.

Το μοναδικό που κατάφερε η Αστραπή ήταν να μειώσει σε 3 – 1 με τον Σταθάκο στο 90’.

Οι Συνθέσεις

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Γεωργούλας Θωμ., Σερίφης, Σελήνης, Κολοβός Κ., Κολοβός Ν. (80′ Κιούσης), Αγγέλης, Βέης, Σουλτούκης, Φαρμάκας (82′ Γκρίτζιας), Γεωργούλας Θοδ., Κουρούκας (78′ Δαλαμπύρας).

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Κώστας Τσότσος): Τσάτσαρας, Χλωρός, Κατσιάνος, Ζήσης, Σκόμπας, Καφές, Σκουλίδης (55′ Σιώκας), Καλτσάς (75′ Αντωνόπουλος), Πράπας (48′ Σταθάκος), Γερακίνης, Φακίτσας.
Διαιτητική Τριπλέτα: Ντελέζος Ι., Μπράμης, Σκυβαλίδας.