Περιμένοντας το Πάσχα με ένα παραμύθι!

Την Τετάρτη 24 Απριλίου και στα πλαίσια της ημέρας του βιβλίου, η Νηπιαγωγός κα. Κατσικοπούλου Αναστασία σε συνεργασία με τη Νηπιαγωγό του 3ου Νηπιαγωγείου Φαρσάλων κα. Λελεντζή Δήμητρα, πραγματοποίησαν μια δράση για το Πάσχα που έλαβε χώρα στο ΚΔΑΠ 1 Φαρσάλων μαζί με τη μουσειοπαιδαγωγό κα Τριζόγλου -Ρουκά Πελαγία.

Συγκεκριμένα δραματοποιήθηκε το παραμύθι «το αυγό που δεν ήθελε να βαφτεί κόκκινο». Ένα παραμύθι που αφορά σε ένα ταξίδι στον κόσμο από την Ιαπωνία, την Αμερική, τη Ρωσία, την Ολλανδία, την Ελβετία ως την Ελλάδα.

Ένα ταξίδι στον κόσμο της τέχνης με πίνακες ζωγραφικής από τη Γιαγιόι Κουσάμα, τον Τζάκσον Πόλοκ, τον Άντυ Γουόρχολ, το Βασίλη Καντίνσκι, το Βίνσεντ Βαν Γκογκ, το Μαρκ Ρόθκο.

Το ταξίδι αυτό άφησε στα παιδιά μια όμορφη επιθυμία για γνωριμία με τους τόπους αυτούς, με τους ζωγράφους, με τη δράση, με τη φαντασία!

Η κ. Κατσικοπούλου ευχαριστεί πολύ τις συναδέλφους καθώς επίσης και τα παιδιά του ΚΔΑΠ1, Ευθύμιο, Μαρία και Λαμπρινή, Παναγιώτη, Κωνσταντίνο, Σωτήρη, Γιώργο, Αικατερίνη, Βασίλη, που υπήρξαν μαθητές μου στο Νηπιαγωγείο και τώρα φοιτούν σε τάξεις του Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας, για τη συμμετοχή τους, τη συνεργασία, την ανταπόκριση!! Είναι συγκινητικό και συνάμα όμορφο να βλέπεις να μεγαλώνουν και να προοδεύουν τα παιδιά που ξεκίνησαν το πρώτο τους σχολικό βήμα μαζί σου!
Καλό Πάσχα!!