Μόνος πρώτος με τριάρα και απόλυτο ο Ατρόμητος Βαμβακούς!

Μόνος πρώτος βρίσκεται στην κορυφή της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας με 15 βαθμούς βρίσκεται ο Ατρόμητος Βαμβακούς ο οποίος πέρασε με σκορ 1 – 3 από την έδρα της Αναγέννησης Ζαππείου και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του ΑΟ Ναρθακίου με τον οποίο μέχρι πρότινος ήταν σε ισοβαθμία έφτασε τους 15 βαθμούς και έχει το απόλυτο με 5 νίκες σε 5 αναμετρήσεις.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε πολύ δυνατά την αναμέτρηση και στο 7′ ο Τσιτσικλής έκανε το σουτ ο τερματοφύλακας έδιωξε και στην επαναφορά ο Αζάς με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0-1.

Στο 12′ ο Τσιτσικλής έσπασε το οφσάιντ έκανε και το πλασέ με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα και μετά από μακρινό σουτ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1 – 1.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν παρά το τέρμα που δέχθηκαν να έχουν τον έλεγχο και στο 40′ πέτυχαν το 1 – 2, όταν έπειτα από σουτ του Τσιτσικλή ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης απέκρουσε, ο Χρόνης πήρε το ριμπάουντ ο κίπερ των γηπεδούχων είπε και πάλι “όχι”, όμως εκεί βρέθηκε ο Τασιόπουλος ο οποίος με πλασέ πέτυχε το 1 – 2, σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Τασιόπουλος έσπασε το οφσάιντ και με πλασέ πέτυχε το 1 – 3.

Οι “μπλε” στα εναπομείναντα λεπτά έχασαν τρία τετ α τετ, όπου αρχικά ο Τασιόπουλος στο 70′ αστόχησε, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 87′ ο Ανδρεόπουλος είδε την δική του ευκαιρία έπειτα από ασσίστ του Βόπη να περνάει άουτ στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα.

Η Σύνθεση

Ατρόμητος Βαμβακούς: Σακελλαρίου (15′ λ.τ. Φλώρος), Μπερσιάνης, Βασιλόπουλος, Ξυνογαλάς Η., Μουτκανάς, Βόπης, Θανόπουλος, Αζάς, Χρόνης (65′ Ξυνογαλάς Αλ.), Τσιτσικλής (70′ Αρσενόπουλος), Τασιόπουλος (85′ Ανδρεόπουλος).