Σκορ και θέαμα από Ολυμπιακό και Ατρόμητο

Ολυμπιακός Αμπελιάς και Ατρόμητος Βαμβακούς μοίρασαν απλόχερα σκορ και θέαμα στο πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας και για τις δύο ομάδες. Αμφότερες οι ομάδες έχουν ως στόχο να πρωταγωνιστήσουν τόσο ο Ολυμπιακός Αμπελιάς στην Α1 ΕΠΣΛ κατηγορία, όσο και ο Ατρόμητος Βαμβακούς στην Β ΕΠΣΛ κατηγορία.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν αυτοί που πήραν την νίκη με σκορ 3-2, με χρυσό σκόρερ τον Κώστα Κολοβό ο οποίος ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 89′.

Super  

Θετικότατα στοιχεία έδειξε η άκρως ανταγωνιστική ομάδα του Ατρομήτου. Στα της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έχασε δύο καλές στιγμές με τους Θοδωρή Γεωργούλα και Σουλτούκη να μην βρίσκουν στόχο.

Ο Ατρόμητος απείλησε με μακρινή εκτέλεση φάουλ του Θανοπούλου, όμως ο Θωμάς Γεωργούλας πετάχτηκε στην γωνιά του και με την βοήθεια του αριστερού δοκαριού κράτησε το μηδέν στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα.
Εν τέλει στο 33ο λεπτό ο Στέφανος Σουλτούκης έκανε όμορφη κίνηση από τον άξονα και με όμορφο συρτό σουτ άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος είχε απάντηση στο γκολ, όταν ο Τασιόπουλος έσπασε από τα δεξιά στον επερχόμενο Τσιτσικλή και αυτός με όμορφο σουτ πέτυχε το 1-1 το οποίο παρέμεινε μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και κατάφεραν να πάρουν εκ νέου προβάδισμα όταν ο Θοδωρής Γεωργούλας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Τριαντάφυλλος Σερίφης με κεφαλιά νίκησε τον Σακελλαρίου και πέτυχε το 2-1.
Μάλιστα οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν και τρίτο τέρμα, όμως ο Σακελλαρίου σε δύο περιπτώσεις αρχικά του Κουρούκα και εν συνεχεία του Κιούση έδιωξε εντυπωσιακά. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν εκ νέου την ισοφάριση στο 75ο λεπτό όταν ο Τσιτσικλής έκανε κάθετη πάσα στον Αζά, αυτός πάτησε περιοχή και με δυνατό σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Στο 88′ ο Κουρούκας πάτησε περιοχή, ο Μουτκανάς γλίστρησε η μπάλα βρήκε στο χέρι του και ο κ. Καραμπούλας έδειξε πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νίκος Κολοβός ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ατρομήτου και πέτυχε το τελικό 3-2.

Σίγουρα από το συγκεκριμένο παιχνίδι και οι δύο προπονητές θα βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει της σεζόν που έρχεται.

Το φιλικό παιχνίδι παρακολούθησε ο Α Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας κ. Πέτρος Μπανιάς μαζί με τους ανθρώπους της Διοίκησης του Ολυμπιακού Αμπελιάς, δεχόμενος ευχές από όλους για την νέα θέση του στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Θωμάς Γεωργούλας, Λαζαρίδης, Σελλήνης, Κολοβός Νίκος, Κολοβός Κώστας, Καμβούκος, Γαρουφαλιάς, Τριαντάφυλλος Σερίφης, Σουλτούκης, Θοδωρής Γεωργούλας, Κυριάκος.
Έπαιξαν και οι: Κουρούκας, Αγγέλης, Γκρίτσας, Βασίλης Σερίφης, Κιούσης, Αποστόλης Τσιάμπας


Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Σακελλαρίου, Μπερσιάνης, Βόπης, Μουτκανάς, Μακρής, Μορφογιάννης, Βασιλόπουλος, Ηλίας Ξυνογαλάς, Θανόπουλος, Τασιόπουλος, Τσιτσικλής.
Έπαιξαν και οι: Αζάς, Στεργιόπουλος, Φλώρος, Θεοχάρης, Βασίλης Αρσενόπουλος.