Ματσάρα με σκορ και θέαμα, δι”Χ”ως νικητή

Η Δόξα Υπέρειας προηγήθηκε τρείς φορές κόντρα στον Ιπποκράτη Λάρισας, έχασαν σωρεία ευκαιριών όμως στο τέλος “συμβιβάστηκαν” με τον βαθμό της ισοπαλίας σε ένα ματς απόλυτα χορταστικό το οποίο ολοκληρώθηκε με σκορ 3-3.

Έτσι η Δόξα Υπέρειας έφτασε τους 35 βαθμούς και βρίσκεται στην έκτη θέση του πρώτου ομίλου της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας, μια αγωνιστική πριν το φινάλε.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Δόξα να πιέζει από την αρχή και μόλις στο 10ο λεπτό ο Γκατζόγιας με όμορφη ατομική ενέργεια κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Δέκα λεπτά αργότερα όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν την ισοφάριση με σουτ έπειτα από αδράνεια της άμυνας.
Στο 40′ οι αετοί κατάφεραν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα όταν ο Κερμελίδης με ατομική ενέργεια και πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι πίεσαν ώστε να πετύχουν και άλλο τέρμα και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες με τους Κερμελίδη, Γεωργολόπουλο και Καλφόγλου με τους τρεις να αστοχούν από θέση τετ α τετ με τις προσπάθειες τους να καταλήγουν άουτ.

Ο Πολύζος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα στο 62ο λεπτό βρέθηκε σε θέση τετ α τετ όμως έστειλε την μπάλα άουτ.
Ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Καλφόγλου αστόχησε προ κενής εστίας στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Και όπως γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις οι φιλοξενούμενοι σε μια επίσκεψη τους στα αντίπαλα καρέ κατάφεραν να πετύχουν την ισοφάριση, όταν έπειτα από σέντρα ο Θανάσης Δημητρίου έβαλε την προβολή, όμως η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδος του.

Παρά την “παγωμάρα”, οι αετοί πίεσαν εκ νέου ώστε να πάρουν το προβάδισμα και μόλις πέντε λεπτά αργότερα ο Γκατζόγιας με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας έτσι το 3-2 και παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Ο ρυθμός της αναμέτρησης συνέχισε να είναι πολύ γρήγορος και οι φιλοξενούμενοι αποδέχθηκαν σκληρό καρύδι και κατάφεραν στο 85ο λεπτό να πετυχαίνουν εκ νέου την ισοφάριση με ευστόχο πλασέ.

Μάλιστα ο Ιπποκράτης στα τελευταία λεπτά πίεσε ώστε να πάρει το τρίποντο όμως ο Σκαντζούρης σε δύο περιπτώσεις έδιωξε εντυπωσιακά και κράτησε έτσι τον βαθμό για την Δόξα.

Δόξα Υπέρειας (Κώστας Τσιτσιούμης):
Σκαντζούρης, Ευθυμιάδης, Τσιούρης Ν., Δημητρίου Απ., Τσούνι, Γκατζόγιας, Τσακουρίδης, Καλφόγλου, Γεωργολόπουλος (60′ Πολύζος), Κερμελίδης, Δημητρίου Θ.