Εύκολο απόγευμα ο Προμηθέας απέναντι στην Δόξα Υπέρειας

Η Δόξα Υπέρειας ηττήθηκε στην Κοιλάδα από τον πρωτοπόρο του 1ου Ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ Προμηθέα με σκορ 3-0. Με αυτή την νίκη στην 19η στροφή του πρωταθλήματος ο Προμηθέας συνεχίζει μόνος πρώτος στην βαθμολογία με 49 βαθμούς, ενώ η Δόξα Υπέρειας στην 8η θέση με 24.

Στα της αναμέτρησης στο 15’ ο Τριτάρης θα εκτελέσει φάουλ έξω από την περιοχή, ο Πότσης θα πιάσει την κεφάλια η μπάλα θα σταματήσει στο κάθετο δοκάρι.

Στο 18’ ο Πολύζος δεν θα καταφέρει να “τσιμπήσει” την μπάλα ώστε να ανοίξει το σκορ για την Δόξα. Λίγα λεπτά αργότερα στο 34’ ο Πρισακάρου θα πιάσει το ψαλιδάκι μέσα στην περιοχή η μπάλα μόλις άουτ.

Στο 38’ ο Πρισακάρου θα πάρει το πέναλτι από τον Τσιούρη, το οποίο θα εκτελέσει ο αρχηγός Πότσης ο οποίος θα ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη θα συνεχιστεί η επιθετική υπεροχή του Προμηθέα και συγκεκριμένα στο 47’ έπειτα από καλό συνδυασμό μεταξύ Πότση και Πρισακάρου ο τελευταίος θα διπλασιάσει τα τέρματα.

Στο 63′ ο Τσακουρίδης θα πιάσει σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα θα βρει το οριζόντιο δοκάρι στην επαναφορά ο Πολύζος από κοντά θα σκοράρει με κεφάλια για την Δόξα, όμως ο επόπτης θα τον καταλογίσει σε θέση οφσάιντ και θα ακυρώσει το γκολ.

Το τελικό γκολ το οποίο θα διαμορφώσει  το τρίποντο για τον Προμηθέα θα πετύχει στο 73’ ο Πότσης με απευθείας εκτέλεση από την αριστερή πτέρυγα, σημειώνοντας ένα δύσκολο αλλά εν τέλει πανέμορφο τέρμα.

Οι Συνθέσεις

Προμηθέας Λάρισας (Βαγγέλης Στεφανής): Ιωαννίδης, Πατσούρας, Κολοκυθόπουλος(58′ Ψύρρας), Πότσης, Ηλιόπουλος Σκαφιδάς (70′ Κοτρώτσιος), Πατσιούρας(47′ Παιτέρης), Πρισακάρου, Τριτάρης, Παπαδόντας(58′ Δολμές)

Δόξα Υπέρειας (Κώστας Τσιτσιούμης): Μωησιάδης, Δημητρίου Ευθυμιάδης,  Τσιούρης Γ, Τσούνη, Τραμπάκουλος, Γεωργόπουλος(60’Δημητρίου Αθ.), Τσακουρίδης, Γκατζόγιας, , Καλφόγλου (70 Γκέτσι), Πολύζος

Τριπλέτα: Βασιλός, Μπατζιανούλης, Τάνας