Ήττα από το Ζάππειο για την Ακαδημία

Η Ακαδημία του Αχιλλέα Φαρσάλων γνώρισε την ήττα με σκορ 0-4 στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων κόντρα στην Αναγέννηση Ζαππείου και έτσι δεν έδωσε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από το διπλό στην έδρα της Μάνδρας την προηγούμενη αγωνιστική.

Οι κιτρινόμαυροι παρέμειναν στους 6 βαθμούς και βρίσκονται στην 13η θέση του πρώτου ομίλου της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να ελέγξουν τον χώρο του κέντρου με τα δυνατά μαρκαρίσματα των φιλοξενούμενων κατά κύριο λόγο να έχουν τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μια καλή στιγμή όταν το σουτ του Παπακωνσταντίνου πέρασε λίγο δίπλα από τα δοκάρια ενώ το πλασέ του Βαλαβάνη μπλόκαρε ο Γκατζανάς.

Οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους ουσιαστική επίθεση κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Χριστοδούλου να εκμεταλλεύεται το λάθος διώξιμο και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αγγέλη στο 30′.

Τρία λεπτά αργότερα η Ακαδημία έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Παπακωνσταντίνου άδειασε πανέμορφα τον προσωπικό του αντίπαλο έσπασε την μπάλα στην καρδιά της περιοχής ο Παπαγεωργίου έκανε υπό πίεση το πλασέ με την μπάλα να φεύγει κόρνερ έπειτα από παρέμβαση αμυντικού.

Στο 55′ ο Αγγέλης ανέτρεψε τον Φωτίου μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει την άσπρη βούλα.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καούνας ο οποίος κέρδισε τον τερματοφύλακα της Ακαδημίας και πέτυχε το 0-2.

Οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμη μια καλή στιγμή στην αμέσως επόμενη φάση με τον Κατσιάβα να κάνει το πλασέ όμως ο Γκατζανάς πρόλαβε και με τα ακροδάκτυλα έδιωξε σε κόρνερ.


Στο 65′ ο Τσιγάρας είδε την εκτέλεση φάουλ του αρχικά να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία κατέληξε στα δίχτυα για το 0-3.

Το τελικό 0-4 πέτυχε στο 82′ ο Αλέξης Πανταζής με εύστοχο πλασέ από θέση τετ α τετ έπειτα από ατομική ενέργεια.

Η Σύνθεση

Ακαδημία Αχιλλέα Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου): Αγγέλης, Ντινιαρόπουλος, Γιαννούλας, Παπακωνσταντίνου, Γιαννολόπουλος, Σουφλέρης (70′ Δημουλάς Δημήτρης), Αλμυριώτης (70′ Δημουλάς Σωκράτης) Βαλαβάνης, Ζαφειρούλης (55′ Δημόπουλος) Κατσιάβας, Παπαγεωργίου.

Αναγέννηση Ζαππείου (Γιώργος Κόντης): Γκατζανάς,  Ζαχαριάς, Αθανασίου, Κακανούδης, Φιλιππόπουλος, Μπάργκας, Φωτίου, Τσιγάρας, Παπανικολάου, Καούνας, Χριστοδούλου