“Εξάποντο” και συνέχεια στο “κυνήγι” για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς πήρε σπουδαίο τρίποντο στην έδρα του κόντρα στην ομάδα του Ελευθεραί με σκορ 2-0 και παρέμεινε σε τροχιά πεντάδας στη Α1 ΕΠΣΛ κατηγορία καθώς έπειτα από 24 αγωνιστικές βρίσκεται στην 6η θέση με 42 βαθμούς προσπέρασε την ομάδα του Ελευθεραί η οποία πλέον είναι 7η με 41 και βρίσκεται στο -4 από την προνομιούχο πεντάδα των μπαράζ της ανόδου εκεί όπου την πέμπτη θέση έχει το Μαυροβούνι με 46 βαθμούς.


Οι γηπεδούχοι μπήκαν από την αρχή του αγώνα έτοιμοι να μην αφήσουν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην πολύ καλή ομάδα του Ελευθεραί και στο πρώτο μέρος έχασαν τέσσερις καλές στιγμές με τους Σερίφη δύο φορές και τους Σουλτούκη και Μιστάκου από μια να αστοχούν από θέση τετ α τετ.

Ότι δεν κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο το συγκρότημα του Αχιλλέα Τσιβόπουλου το έκανε στο δεύτερο.

Αρχικά στο 65′ ο Σερίφης με πανέμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας και άνοιξε το σκορ για τους ερυθρόλευκους, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Μιστάκου με όμορφη ατομική ενέργεια διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του και σφράγισε την σπουδαία νίκη.

Οι Συνθέσεις

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Μαγαζιώτης, Λαζαρίδης, Ζαφειρούλης, Κριεμάδης, Βασιλειάδης, Σερίφης(80’ Κιούσης), Κουρμπάτι, Μιστάκου, Ζούστης, Γεωργούλας, Σουλτούκης(λτ 75’ Δομανόλδος)

ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ (Μ. Αλεξούδης): Κουκουφίκης, Αετόπουλος, Τσούντσουρας (50’ Ράχης), Κολοβός, Μέκρας Χ., Χατζής Κ. (80΄Τσιάμης Γ), Καββαδίας (80΄Κουρούκας), Μαυρουδής Γ., Χατζής Γ. (65΄Ρουμελιώτης), Ευστρατίου, Νέλι.