Έπιασε τετράδα με τεσσάρα η Αναγέννηση!

Η Αναγέννηση Φαρσάλων μετέτρεψε σε… “περίπατο” την εξ αναβολής αναμέτρηση με την Χαραυγή την οποία και κέρδισε με το ευρύ 4-0 το απόγευμα της Τετάρτης, στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων.

Έτσι η ομάδα του Νίκου Θεοχαρόπουλου έφτασε τους 28 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση του πρώτου ομίλου της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας.
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να παίρνουν από την αρχή τα ηνία της, όμως ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δεν έκανε εύκολη την προσπάθεια για δημιουργία φάσεων.
Αρχικά στο 5′ ο Μπούλαρι έκανε το σουτ με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να διώχνει εντυπωσιακά.
Ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Κουκουτής πάτησε περιοχή σούταρε δυνατά ο αντίπαλος τερματοφύλακας έδιωξε σθεναρά η μπάλα μετά από κόντρες κατέληξε στον Χρήστο Ζαγγανά και αυτός με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ.


Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν όμως δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν κάποια επιθετική ενέργεια τους.
Με το “καλημέρα” του δεύτερου μέρους οι γηπεδούχοι πήραν αέρα δύο τερμάτων όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Πατσιούρας έπιασε την πρώτη κεφαλιά η μπάλα στρώθηκε στον Κώστα Ζαγγανά και αυτός με κοντινή προβολή την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0.


Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και ένα τέταρτο αργότερα κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο τέρμα όταν ο Γιάννης Αρβανιτοζήσης εκτέλεσε έξυπνα το φάουλ από τα αριστερά ο Μαλέσκα έπιασε την κεφαλιά και νίκησε εκ νέου τον τερματοφύλακα της Χαραυγής.


Το τελικό 4-0 πέτυχε με όμορφο δυνατό σουτ στο 80′ ο Πατσιούρας.

Η Σύνθεση

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Παλαμίδας Β., Αρβανιτοζήσης Γ., Ρούμπας, Μαλέσκα, Μπούλαρι, Τέμα (65′ Σακκάς), Πατσιούρας, Κουκουτής (46′ Παλαμίδας Ν.) Ζαγγανάς Χρ. (70′ Θεοχαρόπουλος), Μουτκανάς, Ζαγγανάς Κ. (77′ Αγγελακόπουλος).