“Τρίποντο” η Υπέρεια, “παράπονα” η Ακαδημία

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η Δόξα Υπέρειας η οποία επιβλήθηκε με σκορ 0-1 στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων κόντρα στην Ακαδημία του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Έτσι οι αετοί έφτασαν τους 20 βαθμούς και βρίσκονται στην 8η θέση ενώ η Ακαδημία παρέμεινε στους 3 βαθμούς και την 14η θέση.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στο 15 ο ο Αποστόλης Δημητρίου με κοντινό πλασέ έπειτα από σέντρα του Γκατζόγια.

Για την συγκεκριμένη φάση οι άνθρωποι της Ακαδημίας διαμαρτύρονται έντονα καθώς θεωρούν ότι υπήρξε οφσάιντ και μάλιστα σύμφωνα με τους κιτρινόμαυρους αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που δέχονται γκολ από θέση οφσάιντ.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν νωρίτερα όταν στο 5′ ο Γκατζόγιας αστόχησε από θέση τετ α τετ.
Ο αγωνιστικός χώρος του Σταδίου ήταν ακατάλληλος για να παιχτεί ποδόσφαιρο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να ελέγξουν τον ρυθμό έχοντας και τον αγωνιστικό χώρο αντίπαλο.

Οι γηπεδούχοι έχασαν δύο καλές στιγμές με τον Παπακωνσταντίνου και οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες με τους Πολύζο, Γκατζόγια και Δημητρίου όμως το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Οι Συνθέσεις

Ακαδημία Αχιλλέα Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου):
Αγγέλης, Ντινιαρόπουλος, Παπαγεωργίου (65′ Δημουλάς Δημήτρης), Γιαννούλας, Δημουλάς Σωκράτης, Δημόπουλος, Βαλαβάνης, Αλμυριώτης (75′ Μπατζράμι), Σουφλέρης (75′ Ζαφειρούλης), Παπακωνσταντίνου, Γιαννολόπουλος.

Δόξα Υπέρειας (Κώστας Τσιτσιούμης): Μωυσίαδης, Τσιούρης (75′ Γεωργολόπουλος), Ευθυμιάδης, Δημητρίου Απ., Τσούνη, Δημητρίου Θ. (45′ Βαλτέρι, 65′ Κερμελίδης), Τραμπάκουλος, Καλφόγλου (80′ Τσιούρης Ν), Τσακουρίδης, Γκατζόγιας, Πολύζος.