Δεν κατάφερε να “αγγίξει” πεντάδα ο Ολυμπιακός Αμπελιάς

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0 στην έδρα του Μαυροβουνίου σε μια αναμέτρηση με φόντο την πεντάδα της εισόδου των πλέι οφ.Έτσι οι ερυθρόλευκοι πλέον βρίσκονται στην 8η θέση με 35 βαθμούς όντας στο μείον πέντε από το Μαυροβούνι και την πέμπτη θέση.


Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να ελέγξουν τον χώρο του κέντρου.
Οι γηπεδούχοι στην πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ του Μαγαζιώτη κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ όταν στο 24′ ο Ακριβόπουλος έκανε μια κούρσα από την δεξιά πτέρυγα του κέντρου διέσχισε μέχρι την μικρή περιοχή σούταρε και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.


Είκοσι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν αέρα δύο τερμάτων όταν ο Ακριβόπουλος εκτέλεσε το φάουλ η μπάλα τρύπησε το τοίχος και από κοντά ο Πάτας με προβολή διπλασίασε τα τέρματα για το Μαυροβούνι λίγο πριν από την ανάπαυλα του ημιχρόνου.


Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν ώστε να επανέλθουν στην διεκδίκηση της αναμέτρησης και στο 57′ διαμαρτύρονται για μη υπόδειξη πέναλτι σε χέρι ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων.
Πέντε λεπτά αργότερα ο Μιστάκου έκανε την σέντρα ο Γεωργούλας από κοντά δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπρέλλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αμπελιά ήταν καλύτερη αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή της.
Μάλιστα στο 93′ ο Σάπιος βρέθηκε απέναντι στον Μαγαζιώτη με τον κιπερ της Αμπελιάς να του λέει όχι στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα.

Οι Συνθέσεις

ΑΟ Μαυροβουνίου (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Μπρέλλας, Σάπιος, Σιδέρης(λτ Πάτας), Παπαμάνος, Μαντζαφούλης, Κολιοφούτης, Μπάκας(58’ Τατσέλος), Μπατζελάς, Χατζής, Ακριβόπουλος(80’ Μπάκας), Τριάντης(90’ Ριζόπουλος)

Ολυμπιακός Αμπελιάς(Τσιβόπουλος): Μαγαζιώτης, Λαζαρίδης, Ζιούστης(76’ Παλαμίδας, Βασιλειάδης (81’ Βέης) Καλπίας(75’ Κιούσης), Δήμου, Κουρμάτι, Μιστάκου, Ζαφειρούλης, Γεωργούλας, Σουλτούκης