Το ποδοσφαιρικό καλεντάρι

Αγωνιστικών υποχρεώσεων συνέχεια έχουμε το Σαββατοκύριακο 17-18/2 στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Λάρισας.

Όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο 17/2, ενώ ρεπό έχουν όλοι οι όμιλοι της Γ ΕΠΣΛ κατηγορίας αυτή την εβδομάδα.
Στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ κατηγορίας ο Ολυμπιακός Αμπελιάς ο οποίος προέρχεται από την εντός έδρας νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Φιλοκτήτη Μελιβοίας και πλέον βρίσκεται με 35 βαθμούς στην 7η θέση όντας έναν μόλις βαθμό πίσω από την προνομιούχο πεντάδα που οδηγεί στα πλέι οφ.

Οι ερυθρόλευκοι το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου αντιμετωπίζουν εκτός έδρας το Μαυροβούνι το οποίο βρίσκεται στην 5η θέση έχοντας μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρουν την νίκη και να σκαρφαλώσουν στην πρώτη πεντάδα.
Όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο 17/2 και ώρα 15:15.

Στον πρώτο όμιλο της Β ΕΠΣΛ τώρα ξεχωρίζει το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Ατρόμητο Βαμβακούς και την Αναγέννηση Φαρσάλων.
Ο Ατρόμητος βρίσκεται στην 4η θέση με 27 βαθμούς και προέρχεται από την ευρεία εντός έδρας νίκη του κόντρα στην Αναγέννηση Ζαππείου.

Ενώ η Αναγέννηση Φαρσάλων βρίσκεται στην 6η θέση με 21 βαθμούς ενώ έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο κόντρα στην Χαραυγή.
Αμφότερες και οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη που θα τις κρατήσει σε “επαφή” με τις προνομιούχες θέσεις αλλά και για λόγους ψυχολογίας και γοήτρου.

Ο Άρης Διλόφου τώρα ο οποίος βρίσκεται στην 8η θέση με 18 βαθμούς και προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα κόντρα στον Προμηθέα Λάρισας, έχει και πάλι δύσκολο έργο καθώς αντιμετωπίζει εντός έδρας τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας με 36 βαθμούς Παναγροτικό Νίκαιας.

Η Δόξα Υπέρειας τώρα η οποία έπειτα από την εντός έδρας νίκη στο τοπικό ντέρμπι κόντρα στον ΑΟ Ναρθακίου έφτασε τους 17 βαθμούς και βρίσκεται στην 9η θέση αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ακαδημία του Αχιλλέα Φαρσάλων η οποία προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Δόξα Ραχούλας και βρίσκεται στην 14η θέση με 3 βαθμούς όντας ισόβαθμη με την Χαραυγή η οποία βρίσκεται στην 13η θέση.

Τέλος ο ΑΟ Ναρθακίου ο οποίος γνώρισε την ήττα στην έδρα της Δόξας Υπέρειας και βρίσκεται στην 11η θέση με 13 πόντους αντιμετωπίζει εντός έδρας την ομάδα της Χαραυγής με σκοπό την επιστροφή του στις νίκες.

Όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου και ώρα 15:15.