“Χ”ορταστικό και μοιρασμένο το ντέρμπι!

Ισόπαλο με το “αγγλικό” 2-2 ολοκληρώθηκε το ντέρμπι κορυφής του πρώτου ομίλου της Γ ΕΠΣΛ κατηγορίας ανάμεσα στην Φορτούνα Κουτσόχερου και την Νίκη Κρήνης.
Έτσι η Νίκη έφτασε τους 15 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Νίκη να απειλεί και να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων με τους Τζερεμέ, Γιάννη Τσανάκα και Μαργαριτόπουλο δίχως όμως να καταφέρει να πετύχει το πολυπόθητο τέρμα.
Εν τέλει οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 43′ όταν έπειτα από σέντρα από τα αριστερά η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα της Νίκης.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν άμεση απάντηση και δύο λεπτά αργότερα ο Τζερεμές με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Φορτούνα και έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ελέγξουν τον ρυθμό της αναμέτρησης δίχως όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα και μάλιστα η Νίκη είχε την πρώτη καλή στιγμή όταν το σουτ του Βατσίκα έδιωξε με τα ακροδάκτυλα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Στο 75′ η Νίκη Κρήνης κατάφερε να φέρει τούμπα την αναμέτρηση καθώς έπειτα από όμορφη ομαδική συνεργασία ο Γιάννης Τσανάκας με δυνατό σουτ κεραυνοβόλησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έγραψε το 1-2 κάνοντας ντεμπούτο με ιδανικό τρόπο.

Όμως αυτή την φορά η Φορτούνα ήταν αυτή που αντέδρασε άμεσα και δύο λεπτά αργότερα κατάφερε να φέρει και πάλι το παιχνίδι στα ίσια όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ και ελέω του γλιστερού τερέν ο Καραστέργιος δεν υπολόγισε σωστά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του για το 2-2.

Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα καταγράφηκε στο 80′ όταν ο Θοδωρής Μαργαριτόπουλος έκανε την σέντρα ο Πετρόπουλος σκόραρε όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η Σύνθεση

Κουτσόχερο (Β. Κυριάκος): Τσιάντας, Σκούπρας, Καπνόπουλος (55΄Σαγώνας), Τσιρογιάννης (70΄Φονιάς), Μητράκας, Τάσιος, Τσιάμης, Ξύτσας, Παζάρας, Τσιουτσιας (80’Τασιούλης), Μπαταβάνης.

Νίκη Κρήνης (Σάκης Τσιάρας): Καραστέργιος, Αλεξανδράκης, Γακόπουλος, Ζησόπουλος, Νταφόπουλος, Μαργαριτόπουλος Θ., Πετρόπουλος, Τσανάκας Ι., Τσιάρας (88′ Μαργαριτόπουλος Κ.,), Τζερεμές (65′ λ.τ. Τσανάκας Χ.), Βάτσικας (82′ Σελήνης).