Κρατάει την εμφάνιση και προχωράει…

Ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων ήταν ανώτερος στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην ομάδα της Ραχούλας όμως πλήρωσε την μια στιγμή αδράνειας και ηττήθηκε με σκορ 0 – 1.

Οι “ροσονέρι” κρατάνε την θετικότατη εμφάνιση τους και συνεχίζουν έχοντας πλέον στο μυαλό τους το πρωτάθλημα της Γ ΕΠΣΛ κατηγορίας. Στα της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 27′ όταν ο Πέτσας βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στον τερματοφύλακα της Ραχούλας.

Ίδια κατάληξη είχε και η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αντωνιάδη στο 40′ ενώ ο Πέτσας στην λήξη του πρώτου μέρους έχασε πανομοιότυπη ευκαιρία με αυτή του 27′.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μέγας Αλέξανδρος συνέχισε την πίεσή του και στο 70′ έχασε ακόμη μια ευκαιρία όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Αντωνιάδη ο Ψύρρας έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει μόλις άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ίσχυσε ακόμη μια φορά ο άγραφος νομός του ποδοσφαίρου ότι δηλαδή όταν δημιουργείς ευκαιρίες και δεν σκοράρεις θα δεχθείς γκολ.

Έπειτα από μακρινή σέντρα ο επιθετικός της Ραχούλας πρόλαβε την έξοδο του Κονατσιώτη και με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ενώ τρία λεπτά αργότερα το μακρινό σουτ του Σκάκου έδιωξε με υπερένταση ο Κονατσιώτης.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι Χαλκιάδες πίεσαν και έφτασαν ακόμη δύο φορές κοντά στο γκολ όμως αρχικά η απευθείας εκτέλεση φάουλ και εν συνεχεία το μακρινό σουτ του Αντωνιάδη πέρασαν λίγο άουτ και έτσι το 0 – 1 παρέμεινε μέχρι την λήξη.

Η Σύνθεση

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Κονατσιώτης, Μακρυγιάννης (75′ Τασιόπουλος Ντίνος), Κυριάκου, Κουτσόπουλος, Αντωνιάδης, Ζαχόπουλος, Ψύρρας, Μητσόπουλος, Νασιούλας, Πέτσας, Τασιόπουλος Άγγελος