Ισοπαλία στην πρεμιέρα…

Ισόπαλος με σκορ 1 – 1 αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός Αμπελιάς στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΛ κατηγορίας με αντίπαλο την ομάδα των Αγίων Αναργύρων.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να αναλώνονται σε παιχνίδι κέντρου με πολλές δυνατές μονομαχίες και ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά από τις δυο εστίες.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους Αγίους Αναργύρους και καταγράφηκε στο 30′ όταν το δυνατό συρτό σουτ του Δάσσιου μέσα από την περιοχή έδιωξε εντυπωσιακά με τα πόδια ο Μαγαζιώτης.

Η Αμπελιά έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Μιστάκου βρέθηκε σε θέση βολής όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Παυλόπουλου.

Με το “καλημέρα” του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ όταν ο Δάσσιος έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Μητρακούλης με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μαγαζιώτη.

Οι παίκτες του κ. Τσιβόπουλου ανέβασαν στροφές και προσπάθησαν να πιέσουν για την ισοφάριση κάτι το οποίο κατάφεραν στο 75′ όταν ο Σερίφης έκανε την σέντρα από τα δεξιά η μπάλα πέρασε από όλους και ο Κουρμπάτι με τάκλιν την έστειλε στα δίχτυα.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως δεν κατάφερε να πετύχει κάτι περισσότερο και έτσι το 1 – 1 παρέμεινε μέχρι την λήξη.

Η Σύνθεση

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Μαγαζιώτης, Κουρμπάτι, Τασουλής, Δεμεστίχας, Καλπίας, Κωνσταντάς, Σερίφης, Μιστάκου (55′ Λαζαρίδης), Παλαμίδας (80′ Καραμπλής), Γεωργούλας, Ζαφειρούλης.