“Αναβολή στέψης” για τους “Μυρμιδόνες”…

Αναβολή στην στέψη του Αχιλλέα Φαρσάλων και στην άνοδο στις Εθνικές κατηγορίες έδωσε ο Δωτιέας Αγιάς ο οποίος επικράτησε με σκορ των “Μυρμιδόνων” για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ ανόδου.

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων διατηρείται βέβαια στην πρώτη θέση με 17 βαθμούς όμως η Αγιά μείωσε την διαφορά στους έξι πόντους και πλέον απομένουν τρεις αγωνιστικές για το τέλος των πλέι οφ.

ΑΓΙΑ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ--7

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση και στο 6′ έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία, όταν ο Τσατσαλίδης από τα αριστερά βγήκε απέναντι στον Ντάλλα, όμως έστειλε την μπάλα άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ όταν ο Μαλάκος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ έπειτα από πάσα του Σβερκούλη, έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Αχιλλέα.

ΑΓΙΑ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ--8

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων δημιούργησε τη πρώτη του ευκαιρία στο 12ο λεπτό του παιχνιδιού. Ο Κακαζούκης έκανε τη σέντρα και ο Νεμπεγλέρας έκανε στη κίνηση ένα δυνατό βολ – πλανέ σουτ, ο γκολκίπερ δεν μπορούσε να κάνει κάτι, αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ.

Η πίεση του Αχιλλέα συνεχίστηκε και στο 32′ χάθηκε  ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Νάστας έκανε την κάθετη μπαλιά, ο Βούλγαρης βρέθηκε σε θέση τετ – α – τετ  από πλάγια θέση έκανε και το πλασέ με την μπάλα όμως να περνάει ελάχιστα άουτ.

ΑΓΙΑ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ--6

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα ο Αχιλλέας “άγγιξε” την ισοφάριση στο 62 όταν έπειτα από σέντρα του Κακαζούκη από τα δεξιά, ο Πετράκης αιφνιδιάστηκε η μπάλα χτύπησε πάνω του και στη συνέχεια κατέληξε στην αγκαλιά του Φαρμάκα.

Οι γηπεδούχοι όμως ήταν αυτοί που τελικά πέτυχαν ακόμη ένα τέρμα.

Στο 74′ οι Σβερκούλης και Μπόντε συνδυάστηκαν η μπάλα έφτασε στον Τσατσαλίδη και αυτός με σουτ νίκησε τον Ντάλλα και πέτυχε το 2 – 0.

ΑΓΙΑ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ--4

Στο 77′ ο Αχιλλέας έφτασε μια «ανάσα» από την μείωση του σκορ όταν ο Κουμπούρας εκτέλεσε με δύναμη το φάουλ έξω από την περιοχή ο Φαρμάκας αρχικά έδιωξε η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ.

Στη συνέχεια της αναμέτρησης τίποτα δεν άλλαξε και έτσι η ομάδα της Αγιάς πανηγύρισε τη νίκη με 2 – 0 στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Οι Συνθέσεις

ΑΓΙΑ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ--3

Δωτιέας Αγιάς : Φαρμάκας, Γούτος Ευ., Γούτος Ν. (83′ Ντελής), Τσακάλι, Σούλι, Φιλιππούλης, Τσατσαλίδης (89′ Τσαγκαλάς), Ντακούλας, Μαλάκος (70′ Μπόντε), Χαλάτσης, Σβερκούλης.

ΑΓΙΑ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ-

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Ντάλλας, Περήφανος, Κακαζούκης, Μανιώτης, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Κουμπούρας, Τλούπας (48′ Πετράκης), Λόλας, Νάστας (61′ Καραμπούζης), Βούλγαρης (80′ Γιώργης).

ΑΓΙΑ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ--5

Αγγελούλης, Στάικος, Τέγος Δ.