“Επαγγελματικό διπλό” και “αγκαλιά” με την επιστροφή στα “σαλόνια”!!!

“Επαγγελματικό διπλό” κατάφερε να πάρει ο Αχιλλέας Φαρσάλων στην έδρα της Δήμητρας Γιάννουλης με σκορ 0-1 στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής των Πλέι-οφ της ανόδου.

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ PLAY OFF-3254

Έτσι οι “κιτρινόμαυροι” έφτασαν τους 17 βαθμούς και σε συνδυασμό με την ήττα του Δωτιέα Αγιάς στην έδρα του Οικονόμου Τσαριτσάνης με σκορ 3-1 κατάφερε να πάρει “αέρα” 9 βαθμών πριν το εκτός έδρας παιχνίδι στην έδρα της Αγιάς.

Πλέον οι “Μυρμιδόνες” έχουν κάνει σημαντικό “άλμα” για την επίτευξη της ανόδου στην Γ Εθνική κατηγορία.

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ PLAY OFF-3297

Ο Αχιλλέας μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 3′ έχασε την πρώτη του ευκαιρία όταν ο Νάστας έκανε το μακρινό σουτ από τα δεξιά όμως ο τερματοφύλακας της Δήμητρας δεν αιφνιδιάστηκε και έδιωξε σε κόρνερ.

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ PLAY OFF-3284

Οι “Μυρμιδόνες” κατάφεραν στην δεύτερη επίσκεψη τους στα καρέ των γηπεδούχων να πάρουν “κεφάλι” στο σκορ καθώς στο 10′ ο Λόλας έκανε όμορφη κάθετη πάσα για τον Βούλγαρη, αυτός βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και με όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ νίκησε τον Βαΐο και πέτυχε το 0-1.

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ PLAY OFF-3293

Στην συνέχεια του ημιχρόνου ο Αχιλλέας προσπάθησε να ελέγξει τον ρυθμό και να πετύχει και το δεύτερο τέρμα που θα “κλειδώσει” την νίκη όμως η Δήμητρα όντας καλά κλεισμένη στο δικό της μισό έδιωχνε την οποία απειλή.

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ PLAY OFF-3298

Οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση καθώς στο 40′ ο Μανάκας έκανε το πλασέ με τον Περήφανο να σώζει όμως προτού η μπάλα περάσει την γραμμή. Έτσι το 0-1 παρέμεινε μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους.

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ PLAY OFF-3306

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου με αρκετές δυνατές μονομαχίες και η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης από πλευράς Αχιλλέα καταγράφηκε στο 80′ όταν ο Κακαζούκης έκανε την σέντρα από τα αριστερά ο Γιώργης έπιασε την κεφαλιά με τον Βαΐο να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ PLAY OFF-3355
Ενώ οι γηπεδούχοι είχαν κάποια καλά διαστήματα δίχως όμως να δημιουργήσουν κάποια ιδιαίτερη απειλή στην εστία του Ντάλλα.

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ PLAY OFF-3358
Οι “Μυρμιδόνες” στα τελευταία λεπτά αύξησαν την πίεσή τους και στο 85′ έχασαν ακόμη μία ευκαιρία όταν ο Βούλγαρης “έσπασε” την μπάλα στον Πετράκη αυτός σούταρε όμως ο τερματοφύλακας της Δήμητρας έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ.

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ PLAY OFF-3359
Η τελευταία καλή στιγμή ανήκε στην Δήμητρα όταν στο 93′ όταν έπειτα από σέντρα από τα δεξιά ο Ματζαφλάρας έκανε το γυριστό σουτ όμως ο Ντάλλας μπλόκαρε σταθερά.
Έτσι το 0-1 παρέμεινε μέχρι την λήξη με τους παίκτες του Τάκη Παραφέστα να φτάνουν τους 17 βαθμούς και να βρίσκονται στο +9 από τον δεύτερο Δωτιέα Αγιάς.

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ PLAY OFF-3363

Οι Συνθέσεις

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ PLAY OFF-3261

Δήμητρα Γιάννουλης (Μπακογιάννης): Βαΐος, Μπαμπάλης, Καραγιώργος (60′ Αετόπουλος), Ντούφας, Εμμανουήλ, Θώμος, Γκατζούλης, Μανάκας, Χατζηγρηγορίου, Κοταρέλας, Σπανός.

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ PLAY OFF-3263

Αχιλλέας Φαρσάλων (Παραφέστας): Ντάλλας, Κουμπούρας, Τλούπας, Κακαζούκης, Περήφανος, Μανιώτης, Νεμπεγλέρας, Νάστας (60′ Καραμπούζης), Λόλας (76′ Γιώργης), Βούλγαρης, Ρέψης (63′ Πετράκης).

Τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Καραγιάννης, Αρχοντής