Λόλας: «Σκληρή δουλειά, για να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας!»

Δηλώσεις έκανε μετά το τέλος του σημερινού αγώνα στο Στάδιο Αλκαζάρ ανάμεσα στον Αχιλλέα Φαρσάλων και τον ΠΟΕ, ο σκόρερ του «χρυσού» τέρματος για τους «Μυρμιδόνες», Βασίλης Λόλας.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Αναφορικά με την πρόκριση του Αχιλλέα στον τελικό:

«Το σημερινό παιχνίδι ήταν μια δύσκολη δοκιμασία για εμάς απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα το οποίο καταφέραμε και κερδίσαμε.
Η κατάκτηση του Κυπέλλου αποτελεί έναν από τους στόχους της ομάδος και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα βρεθούμε στον τελικό.
Πρέπει να συνεχίσουμε με σκληρή δουλειά και πλέον να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα ώστε να πετύχουμε κι εκεί τον στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Γ Εθνική. Θέλουμε να ξεφύγουμε όσο περισσότερο γίνεται από τους διώκτες μας και για αυτό πρέπει να συνεχίζουμε το ίδιο προσηλωμένοι και να δίνουμε πάντα το 100% των δυνατοτήτων μας.»
Τα συναισθήματα του ως σκόρερ του τέρματος που έδωσε την πρόκριση:

«Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και θα είμαστε στον τελικό. Το ποιος πετυχαίνει τα γκολ δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία καθώς αυτά προέρχονται από ομαδική δουλειά και είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα πέτυχε τον στόχο της πρόκρισης στον μεγάλο τελικό.»

Αναφορικά με την μέχρι τώρα ατομική αλλά και ομαδική πορεία:

«Το να κάνεις πρωταθλητισμό είναι κάτι υπέροχο που όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να ζήσουν.
Όταν μάλιστα αυτό συνδυάζεται με σωστή οργάνωση, προσέγγιση και πλάνο τα πράγματα είναι ακόμη πιο όμορφα κάτι το οποίο συμβαίνει στον Αχιλλέα Φαρσάλων.
Αισθάνομαι τυχερός που βρίσκομαι σε μια τόσο Ιστορική ομάδα, το κλίμα είναι εξαιρετικό δουλεύουμε όλοι μαζί Διοίκηση, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές με σκοπό το καλό της ομάδος και προσπαθούμε συνεχώς να είμαστε καλύτεροι και να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο μας που είναι από την αρχή της χρονιάς δίπλα μας και μας δίνει απίστευτη δύναμη και πάθος.

“Χρωστάμε” πολλά στον κόσμο μας και στο τέλος της σεζόν πιστεύω ότι θα τον κάνουμε περήφανο»