Συνήλθε γρήγορα και επέστρεψε στις νίκες!

Άμεση ήταν η αντίδραση του Ατρόμητου Βαμβακούς καθώς έπειτα από την ήττα στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με την Αναγέννηση Φαρσάλων οι “μπλε” κατάφεραν να κάμψουν με σκορ 2 – 0 την αντίσταση του Τοξότη και να επιστρέψουν έτσι στα θετικά αποτελέσματα.

Έτσι το συγκρότημα του Χρήστου Ανδρεόπουλου έφτασε τους 33 βαθμούς, παρέμεινε στην δεύτερη θέση και συνεχίζει να βρίσκεται σε “απόσταση αναπνοής” από το πρώτο Μαυροβούνι.

Οι γηπεδούχοι είχαν από την αρχή τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης και απείλησαν αρχικά στο 15′ όταν το σουτ του Τζιτζιφλή πέρασε λίγο άουτ.

Ο Ατρόμητος συνέχισε να πιέζει και πέντε λεπτά αργότερα έφτασε κοντά στο γκολ όμως ο Αζάς δεν πρόλαβε να βάλει την προβολή προ κενής εστίας έπειτα από κεφαλιά πάσα του Τζιτζιφλή, ενώ το δυνατό σουτ του Παπαδόπουλου στο 25′ εξουδετέρωσε με υπερένταση ο Ράιδος.

Εν τέλει στο 35′ ο Μακρής εκτέλεσε φάουλ από τα όρια της περιοχής η μπάλα αρχικά προσέκρουσε στο δοκάρι και κατέληξε στο πλεκτό του Τοξότη.

Στο δεύτερο μέρος τώρα ο Ατρόμητος σκόραρε με το “καλήμερα” με “δράστη” τον Τζιτζιφλή όμως το γκολ ακυρώθηκε ορθώς ως επιθετικό φάουλ.

Εν τέλει η υπόθεση “τρίποντο” κλείδωσε στο 70′ όταν έπειτα από το σουτ του Παπαδόπουλου και κόντρες η μπάλα κατέληξε στον Βόπη και αυτός με πλασέ πέτυχε το 2-0.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τους “μπλε” να παίρνουν σχετικά άνετα την νίκη.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Σακελλάριου επέστρεψε έπειτα από τρεις μήνες απουσίας ελέω τραυματισμού κάτω από τα δοκάρια του Ατρόμητου και ήταν θετικός όποτε χρειάστηκε.

Η Σύνθεση

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Σακελλαρίου, Μακρής, Κεσέογλου, Μορφογιαννης, Μπερσιανης, Βόπης, Ξυνογαλάς, Φλώρος (Αρσενόπουλος Βαγγ.), Παπαδόπουλος, Αζάς (85′ Αντωνόπουλος), Τζιτζιφλής (65′ Ζητούνης).