Ενημέρωση των μαθητών/τριών του 2ου ΓΕΛ Φαρσάλων για θέματα πανελλαδικών εξετάσεων

Στο πλαίσιο των Δράσεων για την Αυτοαξιολόγηση της Σχολικής Μονάδας οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας: Κουτσοδόντης Γεώργιος, Αναγνωστοπούλου Ρουμπίνα, Πάνος Βασίλειος, Καρακώστα Κυριακή και Καραμήτρος Παναγιώτης εκπόνησαν το Σχέδιο Δράσης:

“ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ, ΠΑΙΡΝΩ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ”

1Το συγκεκριμένο σχέδιο δράσης έχει ως στόχο:

Την παροχή συμβουλευτικής στήριξης και αναλυτικής πληροφόρησης των μαθητών/τριών για θέματα που αφορούν τη λειτουργία του λυκείου και τις Πανελλαδικές.

Τη διάδοση πληροφοριακού υλικού που αφορούν τις επιδόσεις των μαθητών των προηγούμενων ετών όλης της χώρας αλλά και του σχολείου μας.

Την επεξεργασία και επιλογή του πληροφοριακού υλικού, η οποία θα βοηθήσει τους/τις μαθητές/τριες στη σωστή λήψη των αποφάσεων.

Για την επίτευξη του στόχου αυτού, οι εκπαιδευτικοί Πάνος Βασίλειος και Αναγνωστοπούλου Ρουμπίνα ενημέρωσαν διεξοδικά  τη Δευτέρα 15/4/2024 τους/τις μαθητές/τριες της Α Λυκείου και την Τρίτη 17/4/2024 τους/τις μαθητές/τριες της Β Λυκείου πάνω σε εξαιρετικής σημασίας θέματα όπως…

ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΔΙΑ

ΣΧΟΛΕΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ (Στρατιωτικές & Αστυνομικές Σχολές, Σχολές Πυροσβεστικής Ακαδημίας & Λιμενικού, Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Τ.Ε.Φ.Α.Α., Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού και Εκκλησιαστικές Ακαδημίες)

ΣΧΟΛΕΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΣΧΟΛΕΣ ΑΝΑ ΠΕΔΙΟ

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ

ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

ΔΗΜΟΣΙΑ Ι.Ε.Κ.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΟ 10%

Όλοι/ες οι μαθητές/τριες παρακολούθησαν με μεγάλη προσοχή, έκαναν ερωτήσεις και έλυσαν πολλές απορίες τους.

Για την πληρέστερη ενημέρωση όλων το υλικό έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου.

https://blogs.sch.gr/2lykfars/enimeronomai-provlimatizomai-pairno-ti-sosti-apofasi/