Π.Ε.Ο. Λάρισας – Φαρσάλων: «Οδηγούν στα τυφλά» – Κατεστραμένες πινακίδες οδικής κυκλοφορίας

Πινακίδες οδικής σήμανσης μπορεί να υπάρχουν πολλές και στο μεγαλύτερο μέρος του οδικού δικτύου της Π.Ε.Ο. Λάρισας – Φαρσάλων, ωστόσο μερικές φορές χρειάζεται οι οδηγοί να «μαντέψουν» τι υποδεικνύουν, ειδικά αν πρόκειται για επισκέπτη που διέρχεται για πρώτη φορά από τη συγκεκριμένη διαδρομή.

Ο λόγος γίνεται για μια διαδρομή που χαρακτηρίζεται ήδη επιβαρυμένη εξαιτίας της παλαιότητας του οδικού δικτύου και της κακής κατάστασής του.

Δίπλα στις καινούργιες πινακίδες οδικής κυκλοφορίας που είναι τοποθετημένες στο πλευρικά τμήματα της Π.Ε.Ο Λάρισας – Φαρσάλων υπάρχουν και πολλές σε πολύ κακή κατάσταση που δεν λειτουργούν προς όφελος των οδηγών. Πινακίδες φθαρμένες, πεσμένες από καιρικά φαινόμενα και τροχαία ατυχήματα, στραμμένες προς διαφορετική κατεύθυνση που δεν εξυπηρετεί τους οδηγούς, μουτζουρωμένες και αλλοιωμένες με μπογιές και καλυμμένες μερικώς με αυτοκόλλητα, συνθέτουν το παζλ με αυτές που είναι στέκουν ολοκαίνουργιες κατά μήκος του οδοστρώματος.

Ως εκ τούτου, είναι ανάγκη να ξεκινήσει άμεσα μια διαλογή μεταξύ αυτών των πινακίδων που πρέπει να μείνουν και να αντικατασταθούν, και αυτών που πρέπει να ξηλωθούν από τα σημεία που βρίσκονται, για την ασφάλεια των οδηγών.

Δείτε φωτογραφίες

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία - Γ.Γ.