Ήττα στην Νίκαια για τον Ολυμπιακό Αμπελιάς

Την ήττα με σκορ 1 – 0 γνώρισε ο Ολυμπιακός Αμπελίας στην έδρα του Παναγροτικού Νίκαιας.\

Οι «πράσινοι» του Νίκου Παπανικολάου έδωσαν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και στο πρώτο παιχνίδι του νέου έτους κι έτσι έφθασαν τους τριάντα βαθμούς, μένοντας στο μείον τρία από την πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη, οι «κόκκινοι» του Δημήτρη Βλάχου παρά την προσπάθεια για θετικό αποτέλεσμα παρέμειναν στους δέκα τρεις βαθμούς και την 12η θέση μετά το πέρας αυτής της αγωνιστικής.

Ο Παναγροτικός Νίκαιας είχε καλές στιγμές στο παιχνίδι με τους Γκουντίκα, Αλατά, Χριστοδούλου και Γκανάβα, με τον τελευταίο να σκοράρει για το 1 – 0 στο 33ο λεπτό που ήταν μάλιστα και το τελικό αποτέλεσμα.

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός Αμπελιάς απώλεσε μία σημαντική ευκαιρία με τον Γκαραβέλη στο 55′, ενώ ο Καρατζούκος βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 77′, γκολ το οποίο ακυρώθηκε ως οφ σάιντ για λογαριασμό των φιλοξενουμένων.

Οι Συνθέσεις

Παναγροτικός Νίκαιας (Νίκος Παπανικολάου): Κωνσταντίνου, Ξιώνης, Ψαρούλης, Ακρίβος, Σώκος, Τσούρα, Παπακώστας, Γκανάβας (80′ Δημητρόπουλος), Χριστοδούλου (65′ Ανδρεόπουλος), Γκουντίκας (75′ Πετράκης), Αλατάς (65′ Φάσσας).

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Δημήτρης Βλάχος): Παπαγούλας, Χάμος (72′ Δεμίσης), Πετράκης, Ακρίβος, Αντωνίου, Κοτρώτσιος, Νικολακούλης, Τσαπατόρης, Καρατζούκος (80′ Χριστοδούλου), Γαλάνης, Γκαραβέλης (60′ Χατζής).

Διαιτητική Τριπλέτα
Νίτσας, Σκυβαλίδας, Σιαπλούλης.

Πηγή: arenalarissa.gr