Διήμερο ενημερωτικών εκδηλώσεων στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων – (24-25 Οκτωβρίου)

Διήμερο ενημερωτικών εκδηλώσεων στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων την Πέμπτη και την Παρασκευή (24 & 25 Οκτωβρίου) με εκδήλωση μνήμης, ιατρικές ομιλίες και παρουσίαση βιβλίου.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη (24/10) και ώρα 6:00 μ.μ., ο Σύλλογος Ηπειρωτών Φαρσάλων & Περιχώρων διοργανώνει εκδήλωση μνήμης και τιμής για την Γυναίκα της Πίνδου, σε συνδιοργάνωση με τον ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ.

Κεντρική ομιλήτρια η Οικονομίδου – Δούβλη Ελένη (εκπαιδευτικός – αρθρογράφος). Στην εκδήλωση θα συμμετέχει η χορωδία του 1ου Λυκείου Φαρσάλων.

Την ίδια μέρα στις 8:00 μ.μ. ο ΟΠΑΚΠΑ Δήμου Φαρσάλων διοργανώνει ομιλία με τα εξής θέματα: Πρώιμη διάγνωση και θεραπεία καρκίνου του μαστού. “ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΝΙΚΗ”, με ομιλητή τον κ. Νικ. Παπαϊωάννου (χειρούργο μαστού) και Μαστεκτομή – Αποκατάσταση “ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ” με ομιλητή τον κ. Παλλάντζα Αθανάσιο (πλαστικό χειρούργο). Συντονιστής της ομιλίας θα είναο ο Φαρσαλινός κ. Κων/νος Λιούπης – Μαιευτήρας Χειρούργος Γυναικολόγος και συνομιλητής η κ. Μαργαρίτα Γκότη.

Την Παρασκευή (25/10) και ώρα 6:00 μ.μ., το βιβλιοπωλείο Πρότυπο και οι εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Φίκα με τίτλο: “ΟΙ ΜΥΘΟΙ του αρχαίου κόσμου”

Για το βιβλίο θα μιλήσουν: η αντιδήμαρχος Φαρσάλων Χατζηπλή Σοφία, ο Γακόπουλος Αθανάσιος, ο Αγγελόπουλος Νίκος και ο συγγραφέας του βιβλίου, Γιάννης Φίκας.