Αποκλείστηκε ο Ατρόμητος Βαμβακούς…

Στο ζευγάρι Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων – Ατρόμητος Βαμβακούς, ένα ήταν το σίγουρο πριν τη σέντρα. Ότι ένας Ατρόμητος θα προκρίνοταν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας.

Και τελικά αυτός ήταν ο γηπεδούχος των Αγίων Αναργύρων και μάλιστα με το ευρύ, 4 – 1!

Η ομάδα του Γιάννη Τσιφλίζογλου πήρε «κεφάλι» στο σκορ στο 22ο λεπτό.

Ο Σκούφης έκανε κακό κοντρόλ σε γύρισμα αμυντικού, με αποτέλεσμα ο έμπειρος Δάσσιος που κυνήγησε τη φάση να τσιμπήσει τη μπάλα με αποτέλεσμα ο κίπερ της Βαμβακούς να τον ανετρέψει.

Ο κ. Μπουρουζίκας ήταν κοντά στη φάση και έδειξε χωρίς δεύτερη σκέψη την άσπρη «βούλα» του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ανδρέας Τσιρβούλης, που δεν αστόχησε, ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους.

Οι οποίο μάλιστα στο 33′ είχαν νεά μοναδική ευκαιρία να κάνουν τα τέρματά τους δύο. Ο Παναγιώτου μπήκε στη περιοχή από αριστερά και από το ύψος της μικρής περιοχής πλάσαρε τον Σκούφα που απέκρουσε ενστικτωδώς με τη μπάλα να βρίσκει στη πάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού, πριν περάσει σε κόρνερ.

Με την εκκίνηση του δευτέρου μέρους, ο Σάκης Δάσσιος έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στους γηπεδούχους με σουτ έξω από τη περιοχή.

Εκείνος που τριπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων ήταν ο Δοξαριώτης στο 66ο λεπτό, με σουτ «βολ – πλανέ» έξω από περιοχή μετά από κόρνερ και απομάκρυνση των αμυντικών της Βαμβακούς.

Οι φιλοξενούμενοι στο 71′ μείωσαν στο σκορ με τον Τσιτσικλής. Ο Χρόνης εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, κλέβοντας τη μπάλα και «σπάζοντάς» την, την κατάλληση στιγμή στον Τσιτσικλή, ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ στη κίνηση πέτυχε το 3 – 1.

Το τελικό 4 – 1 διαμόρφωσε στο 83ο λεπτό ο Μπελάγιας με σουτ μέσα από τη περιοχή του Σκούφης.

Οι Συνθέσεις

Ατρόμητος Αγ. Αναργύρων (Γιάννης Τσιφλίζογλου): Καραποστόλης, Μπακαρτζής (84′ Κολοβός), Κατσογιάννης (74′ Μπισμπιγιάννης), Ντουρουντάκης, Αντωνίου, Τίκας, Παναγιώτου, Μπελάγιας, Τσιρβούλης (81′ Αμαρλαριώτης Θ.), Τζεμολάρι (62′ Δοξαριώτης), Δάσσιος.

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Σκουφής, Μακρυγιάννης, Μπερσιάνης, Μακρής, Ξυνογαλάς Ηλ., Αγγελόπουλος (60′ Βόπης), Μουτκανάς (65′ Ανδρεόπουλος Χρ.), Αζάς (80′ Τζιλήρας), Αρσενόπουλος, Φάτσης (46′ Τσιτσικλής), Χρόνης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουρουζίκας, Καραγιάννης, Σκυβαλίδας.

Πηγή: arenalarissa.gr