Πρεμιέρα με το «αριστερό» για την Νίκη Κρήνης…

Η Νίκη Κρήνης ξεκίνησε με το «αριστερό» στην πρώτη αγωνιστική της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας καθώς γνώρισε την ήττα με σκορ 1 – 6 από την Φορτούνα Κουτσοχέρου.

Στο 8′ σύμφωνα με τους ανθρώπους της Νίκης ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ γκολ που πέτυχε η ομάδα τους. Το σκορ άνοιξε στο 13΄ο Καλφούντζος με εκτέλεση φάουλ και στο 32΄ο Καρβούνης αξιοποίησε την πάσα του Σκούπρα για το 0-2. Στο 34΄ήταν η σειρά του Τσιούτσια να χρισθεί σκόρερ μετά από ωραία προσπάθεια του Καλφούντζου κάνοντας το 0-3.

Το γκολ για την Νίκη Κρήνης σημείωσε στο 52′ ο Θοδωρής Βάτσικας με υπέροχο σουτ στο παραθυράκι της εστίας του Κολοβού. Στο 70΄ο Σκούπρας βρήκε δίχτυα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καλφούντζου ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 1-4. Ο Καλφούντζος στο 77΄πέτυχε το 1-5 και το τελικό 1-6 διαμόρφωσε ο Μπαταβάνης εκμεταλλευόμενος ιδανικά τη σέντρα του Αζέπη.

Οι Συνθέσεις

Νίκη Κρήνης (Σάκης Τσιάρας): Καραστέργιος, Σελήνης (75′ Τσιάρας), Διαμαντής, Ρουμελιώτης, Βάτσικας Σ., Σουφλέρης (69′ λ.τ. Γακόπουλος), Αλεξανδράκης (82′ Κόκκινος), Τσανάκας Ι., Φανίδης (85′ Μαργαριτόπουλος), Τσανάκας Χ., Βάτσικας Θ.

Φορτούνα Κουτσοχέρου (Σπύρος Ευαγγέλου): Κολοβός, Καρβούνης, Σφέτσιος, Σουπεκιώτης, Μπακογιάννης, Ζήκος, Τσιούτσιας (58′ Μπαταβάνης), Σκούπρας (72′ Αζέπης), Μίχος(46′ Μαμάτσας), Χατζης (75′ Ξύτσας), Καλφούντζος.

*Η Φορτούνα Κουτσοχέρου ευχαριστεί τη Νίκη Κρήνης για την άψογη φιλοξενία.