Ξεκίνησε το “ταξίδι” του για την Β Εθνική ο ανανεωμένος Γ.Σ. Φαρσάλων

Ξεκίνησε χθες η προετοιμασία του ανανεωμένου σε όλους τους τομείς Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων με τον κ. Γρηγόρη Γιασσάρη πλέον στο τιμόνι του και νέους ανθρώπους στο Διοικητικό σχήμα, αλλά και πλήρες ανανεωμένο ρόστερ οι Φαρσαλινοί ξεκίνησαν την «πτήση» τους για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Β Εθνική κατηγορία.

Στις πρώτες τους δηλώσεις όλοι οι άνθρωποι του Γυμναστικού στάθηκαν στην δουλειά που πρέπει να γίνει στο σωστό πλάνο και στην μεθοδικότητα μιας και οι απαιτήσεις της κατηγορίας είναι πολύ υψηλές.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Έρη Σιώμου (Πρόεδρος): «Να ευχηθώ αρχικά καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες σε όλες τις ομάδες. Εμείς από την πλευρά μας ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια με έναν έμπειρο τεχνικό στον πάγκο της ομάδος τον κ. Γιασσάρη και ένα κράμα έμπειρων και νέων αθλητών. Να ευχαριστήσω θερμά όλη την Διοίκηση για την στήριξή τους και τον αγώνα που όλοι μαζί κάνουμε με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα για την ομάδα, τους ανθρώπους των Φαρσάλων (επιχειρηματίες, φιλάθλους ) που βρίσκονται πάντα δίπλα μας. Στόχος μας είναι να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών, θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και θα δώσουμε όλοι μαζί ενωμένοι τους αγώνες μας μέσα στην χρονιά».

Γιάννης Παπαχρήστος: «Αρχικά να ευχηθώ καλή αγωνιστική σεζόν με σωματική και πνευματική υγεία σε όλες τις ομάδες. Νιώθω πολύ χαρούμενος που ανήκω σε ένα σωματείο που αγαπά το μπάσκετ και έχει μόνο θετικές κριτικές από όλους. Εδώ θα συνεργαστώ ξανά τόσο με τον κ. Γρηγόρη Γιασσάρη όσο και με τον Δημήτρη Δέσπο με τον οποίο ήμασταν και παλαιότερα συμπαίκτες. Εύχομαι και ελπίζω να πετύχουμε και φέτος τους στόχους που θα τεθούν να είμαστε ενωμένοι και δυνατοί με υγεία».

Τριαντάφυλλος Πεταλωτής: «Να ευχηθώ με την σειρά μου υγεία σε όλες τις ομάδες και σε όλους τους αθλητές. Χαίρομαι που ανήκω στην οικογένεια του Γυμναστικού και είμαι έτοιμος να δουλέψω μαζί με την ομάδα για να πετύχουμε τους στόχους που θα τεθούν. Ο Γυμναστικός είναι ένα από τα σωματεία πρότυπα σε αυτές τις κατηγορίες με υγιέστατη Διοίκηση, κόσμο που στηρίζει και αγαπά την ομάδα, υπάρχουν όνειρα, φιλοδοξίες και πλάνο και νομίζω ότι όλα θα πάνε θετικά».

Γρηγόρης Γιασσάρης (Προπονητής): «Εύχομαι καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία σε όλα τα σωματεία. Όσο αφορά τον Γυμναστικό Σύλλογο Φαρσάλων η ομάδα βρίσκεται ακόμη σε περίοδο μονταρίσματος, δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι μεταγραφές και η ενίσχυση μας. Για εμάς το πρώτο και κύριο μέλημα είναι το χτίσιμο της ομοιογένειας της ομάδος μιας και είμαστε μια νέα ομάδα με ένα κράμα έμπειρων αλλά και νέων αθλητών. Η Διοίκηση είναι πάντα δίπλα μας και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο της ομάδος ο οποίος είναι η κινητήριος δύναμη αυτού του Συλλόγου. Με υγεία και πολύ δουλειά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ενώ ο κ. Γιασσάρης ερωτηθείς για την συμμετοχή του Ερμή Αγιάς στην Α1′ Εθνική κατηγορία την ερχόμενη σεζόν τόνισε: «Πραγματικά εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα στην ομάδα του Ερμή Αγιάς. Αξίζουν τα καλύτερα σε αυτή την ομάδα στον πρόεδρο τον κ. Ριζούλη, σε όλους τους αθλητές που πέρασαν από την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και στην τοπική κοινωνία είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξουν όλοι στον Νομό Λάρισας όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό την στήριξη και να βοηθήσουν την ομάδα σε αυτή την νέα μεγάλη προσπάθεια. Ο Ερμής είναι μια ομάδα που όλα τα χρόνια δούλευε και δουλεύει πάνω σε σωστές βάσεις και που έχει στις τάξεις της ανθρώπους που έχουν γράψει μεγάλη ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ όπως ο Νέστορας Κόμματος Είναι μια στιγμή χαράς αλλά και συλλογικής ευθύνης».