Η Γραμματεία της ΠΕΜ είχε ζητήσει συνάντηση με Κυβερνητικό κλιμάκιο απο τους κ. Χατζηδάκη Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, τον κ. Σχοινά Υπουργό Αγροτικής ανάπτυξης και τον κ. Πιτσιλή Δοικητή ΑΑΔΕ.
Η συνάντηση είχε προγραμματιστεί για τις 7 Οκτωβρίου όμως τελικά μεταφέρθηκε για την Τρίτη 20 Οκτωβρίου στις 2 το μεσημέρι στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην Αθήνα.
Μετά τις εξελίξεις με το ad-hoc θα προτείναμε να είναι στην συνάντηση και ο κ. Λυκουρέτζος πρόεδρος του ΕΛΓΑ.
Αντιπροσωπεία της Γραμματείας της ΠΕΜ θα συναντηθεί με το κυβερνητικό κλιμάκιο θέτοντας όλα τα βασικά και οξυμμένα προβλήματα που έχουν οδηγήσει τον πρωτογενή τομέα σε απαξίωση, έλλειψη εισοδήματος και ρευστότητας, εντείνοντας την αβεβαιότητα και ανασφάλεια εκατοντάδων χιλιάδων οικογενειών.
Η Γραμματεία της ΠΕΜ

