Μόνος πρώτος, αήττητος και πρωταθλητής ο ΑΟ Ναρθακίου!!!

Ο ΑΟ Ναρθακίου πέτυχε το τρίποντο που έψαχνε ώστε να “κλειδώσει” και μαθηματικά τον τίτλο στον 2ο όμιλο της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας καθώς επικράτησε με σκορ 0 – 1 της Αναγέννησης Ζαππείου και πλέον οι Ναρθακιώτες με 52 βαθμούς είναι μόνοι πρώτοι, αήττητοι και πρωταθλητές καθώς και σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Ατρόμητο Βαμβακούς αν δηλαδή χάσουν τα επόμενα δυο παιχνίδια έχουν το αβαντάζ.

“Χρυσός” σκόρερ ο συνήθης ύποπτος Παπαθανασίου.

Η αναμέτρηση είχε από την αρχή μέχρι και το τέλος τον ΑΟ Ναρθακίου κυρίαρχο με του φιλοξενούμενους να χάνουν την πρώτη καλή στιγμή στο 25′ όταν μετά από σέντρα του Σιδηρόπουλου ο Ρεντινόπουλος έπιασε την κεφαλιά με τον Γκατζανά να μπλοκάρει, ενώ στο 30′ ο τερματοφύλακας του Ζαππείου είπε όχι σε πλασέ του Μπουλούτσου μετά από όμορφη ατομική ενέργεια.

Στο 35′ ένα σουτ του Παπαθανασίου πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και έχασαν ακόμη μια καλή στιγμή στο 55′ όταν το πλασέ του Σιδηρόπουλου πέρασε λίγο άουτ.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Σιδηρόπουλος έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά και μετά από όμορφη κίνηση και κεφαλιά ο Παπαθανασίου έστειλε την μπάλα στο “παραθυράκι” του Γκατζανά για το 0 -1.

Εν συνεχεία οι φιλοξενούμενοι έχασαν ακόμη μια καλή στιγμή στο 70′ όταν το πολύ δυνατό σουτ του Καραβαγγέλη έδιωξε με υπερένταση ο Γκατζανάς.

Στο 85′ ο Μπίνας είδε την κεφαλιά του να σταματά στο δοκάρι μετά από σέντρα του Παπαθανασίου στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα.

Η Σύνθεση

ΑΟ Ναρθακίου (Παναγιώτης Κορδαλής): Ζειμπέκης, Πρίφτης, Δημακόπουλος, Κατσικόπουλος, Μπουλούτσος, Καψιώχας, Ρεντινόπουλος (70′ Μπίνας), Αρσενόπουλος, Μισαηλίδης (46′ Καραβαγγέλης), Σιδηρόπουλος, Παπαθανασίου (90′ Λελεντζής Στ.)