Για να «κλειδώσει» τίτλο ο ΑΟ Ναρθακίου, «μάχη» στο Στάδιο για την τετράδα!

Με την 20η αγωνιστική και 3 «στροφές» πριν το «πέσιμο» της «καρό σημαίας» συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στον 2ο όμιλο της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας με το ενδιαφέρον στην «μάχη» της τετράδας να κορυφώνεται.

Η αγωνιστική θα είναι «σπαστή» σε δυο μέρη καθώς το Σάββατο 13/4 και ώρα 17:00, θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της Αναγέννησης Φαρσάλων με τον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων και της Νίκης Κρήνης με την Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων.

Ενώ την Κυριακή 14/4 και ώρα 16:00 έχουμε τις αναμετρήσεις Αναγέννηση Ζαππείου – ΑΟ Ναρθακίου και Δόξα Υπέρειας – Θύελλα Βασιλί.

Αρχικά ας ξεκινήσουμε από την κορυφή της βαθμολογίας εκεί όπου ο ΑΟ Ναρθακίου μετά τη εντός έδρας ισοπαλία με τον Ατρόμητο Βαμβακούς έχει 49 βαθμούς, συνεχίζει ακάθεκτος και αήττητος και ψάχνει το τρίποντο που θα του «κλειδώσει» και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι γαλάζιοι αντιμετωπίζουν στο Ζάππειο, την Αναγέννηση Ζαππείου η οποία προέρχεται από ήττα κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων και με νίκη στέφονται και πρωταθλητές δυο αγωνιστικές πριν το τέλος.

Ο δεύτερος Ατρόμητος Βαμβακούς παίρνει άνευ αγώνος τρίποντο κόντρα στον Άγιο Γεώργιο Φαρσάλων ο οποίος έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και φτάνει τους 46 βαθμούς.

Η τρίτη Δόξα Υπέρειας μετά την άνευ αγώνος επικράτηση της την ερχόμενη αγωνιστική και με 40 βαθμούς πλέον αντιμετωπίζει εντός έδρας την Θύελλα Βασιλί η οποία προερχόμενη από ήττα κόντρα στην Αναγέννηση Φαρσάλων βρίσκεται με 28 βαθμούς στην 7η θέση.

Ντέρμπι τετράδας έχουμε στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων εκεί όπου η Αναγέννηση Φαρσάλων η οποία προέρχεται από διπλό στην έδρα της Θύελλας Βασιλί αντιμετωπίζει τον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων ο οποίος έρχεται από μεγάλη νίκη στην έδρα του κόντρα στην Αναγέννηση Ζαππείου.

Η Αναγέννηση Φαρσάλων έχει 37 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση, ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος με 36 είναι μια θέση πίσω και η εν λόγω αναμέτρηση εν πολύς αναμένεται να κρίνει την 4η θέση η οποία οδηγεί στα μπαράζ της ανόδου.

Τέλος στην Κρήνη η τοπική Νίκη Κρήνης η οποία προέρχεται από ισοπαλία κόντρα στον Μυραικό και μετράει 23 βαθμούς αντιμετωπίζει την Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων η οποία με 13 βαθμούς είναι στην 10η θέση.

Άνευ αγώνος τρίποντο παίρνει και ο Μυραικός κόντρα στον Σταυραετό Σταυρού.

Β ΕΠΣΛ – 2ος όμιλος

Αναλυτικά η 20η αγωνιστική

Σάββατο (13/4, 17:00)

Αναγέννηση Φαρσάλων – Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων

Νίκη Κρήνης – Ακαδημία Αχιλλέως

Κυριακή (14/4, 16:00)

Δόξα Υπέρειας – Θύελλα Βασιλί

Αναγέννηση Ζαππείου – ΑΟ Ναρθακίου

Βαθμολογία:

1. ΑΟ Ναρθακίου 49

2. Ατρόμητος Βαμβακούς 46

3. Δόξα Υπέρειας 40

4. Αναγέννηση Φαρσάλων 37

5. Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων 36

6. Αναγέννηση Ζαππείου 30

7. Θύελλα Βασιλί 28

8. Μυραικός 25

9. Νίκη Κρήνης 23

10. Ακαδημία Αχιλλέως 13