“Διπλό” και συνεχίζουν το “κυνήγι” οι Χαλκιάδες!

Ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων έπρεπε να πάρει την νίκη στην έδρα του Μυραικού, ώστε να παραμείνει “ζωντανός” στο “κυνήγι” της 4ης θέσης στον 2ο όμιλο της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας και το έκανε καθώς οι “ροσονέρι” του Βασίλη Τσιανάκα κατάφεραν σκοράροντας δις στο τελευταίο τέταρτο να πετύχουν την νίκη με σκορ 0 – 2.

Πλέον οι Χαλκιάδες μετά από 16 αγωνιστικές βρίσκονται στην 5η θέση με 27 πόντους όντας στο -4 από την τετράδα.

Σε ένα παιχνίδι με αρκετές μονομαχίες και δυνατά μαρκαρίσματα οι φιλοξενούμενοι είχαν από την αρχή τον έλεγχό του και έχασαν κάποιες καλές στιγμές με τους Άκη Νεμπεγλέρα, Σταύρο Γκουνάρα, Τάκη Αντωνιάδη και Άγγελο Τασιόπουλο.

Εν τέλει, ο Ιορδανίδης στο 75′ ήταν αυτός που έλυσε τον “γόρδιο δεσμό”, όταν βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και με όμορφο πλασέ πέτυχε το 0 – 1.

Ενώ στο 89′ ο Σταύρος Γκουνάρας με δυνατό αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στο “παραθυράκι” του Μυραικού και σημείωσε το τελικό 0 – 2.

Η Σύνθεση

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Χαρισούλης, Βαρσάμης, Κυριάκου (30′ Κουτσόπουλος), Ζαχόπουλος, Αντωνιάδης (60′ Πέτσας), Νεμπεγλέρας, Γκουνάρας Χρ. (46′ Τασιόπουλος), Τσιανάκας, Νασιούλας, Ιορδανίδης, Γκουνάρας Στ.