Νίκη της Αναγέννησης κόντρα στην Ακαδημία Φαρσάλων

Η Αναγέννηση Φαρσάλων πέτυχε την νίκη με σκορ 3-0 κόντρα στην Ακαδημία Αχιλλέα στο ντέρμπι των Φαρσάλων, φτάνοντας έτσι τους 12 βαθμούς και μαζί με τον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων βρίσκονται στην τρίτη θέση. Από την άλλη η Ακαδημία παρά το γεγονός ότι σε ακόμη ένα παιχνίδι είχε αρκετές καλές στιγμές, απέδωσε καλό ποδόσφαιρο δεν κατάφερε να πάρει κάτι με αποτέλεσμα να μείνει στον έναν βαθμό.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Ακαδημία να χάνει δύο πολύ καλές στιγμές όταν ο Δημουλάς Δημήτρης και ο Κατσιάβας έχασαν δύο τετ α τετ με τον Παλαμίδα να τους σταματάει. Εν συνεχεία οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν την αναμέτρηση και προσπάθησαν να πιέσουν έχοντας την κυκλοφορία της μπάλας.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ακόμη μια καλή στιγμή όταν ο Κατσιάβας έπιασε την κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Βαλαβάνη με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Ο Κατσιάβας αστόχησε από θέση τετ α τετ και στο 46ο λεπτό όταν ο Παλαμίδας τον σταμάτησε και πάλι στην πρώτη καλή στιγμή της επανάληψης.

Στο δεύτερο μέρος η Αναγέννηση κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 48ο λεπτό όταν ο Γιαχνής εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά και ο Κώστας Σακελλαρίου με προβολή πέτυχε το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα ο Τσούλης κέρδισε πέναλτι από τον Γιαννούλα με τους ανθρώπους της Ακαδημίας να διαμαρτύρονται καθώς θεωρούν ότι δεν υπάρχει παράβαση στην συγκεκριμένη φάση. Ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεση και πέτυχε το 2-0.

Η Ακαδημία πίεσε για να μειώσει και είχε και δεύτερο δοκάρι στο 70ο λεπτό με κεφαλιά του Δημήτρη Δημουλά.
Το τελικό 3-0 σημειώθηκε στο 80ο λεπτό όταν ο Γιαχνής έκανε το σουτ ο Χαμορούσος προσπάθησε να διώξει όμως η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Μαργαρίτη για το τελικό 3-0.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Παλαμίδας Β. (90′ Σακελλαρίου Γ.), Αρβανιτοζήσης Γ., Σακελλαρίου Κ., Μπούλαρι, Μπανιάς, Πατσιούρας (84′ Θέος), Καρακώστας, Τσούλης, Γιαχνής, Θεοχαρόπουλος (38′ λ.τ. Αγγελάκης), Βαΐτσης (65′ Κουκουτής).

Ακαδημία Αχιλλέα (Αρίστος Παπαγεωργίου): Μαργαρίτης, Χαμορούσος, Μπατζράμι, Τσιανάκας, Πανάγος (68′ Βαγγελός), Βαλαβάνης (70′ Ζαφειρούλης), Αλμυριώτης, Γιαννούλας, Δημουλάς Δ., Κατσιάβας (80′ Κυριαζόπουλος), Καρακώστας (80′ Δημουλάς Σ.).