Ανακοίνωση της Νίκης Κρήνης για την διαιτησία

Η Νίκη Κρήνης τοποθετήθηκε με μια μακροσκελή ανακοίνωση για την διαιτησία του κ. Νικολάου στο ντέρμπι κόντρα στην Θύελλα Βασιλί, αναλύοντας διεξοδικά όλες τις φάσεις που διαμαρτύρονται.

Οι άνθρωποι της Νίκης ξεκαθάρισαν ότι σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα έχουν παράπονα από τις διαιτησίες μέχρι τώρα στα παιχνίδια τους.

Αναλυτικά και αυτούσια η ανακοίνωση της Νίκης Κρήνης:

“Σαν Δ.Σ δεν είχαμε σκοπό και δεν είναι στα… άμεσα σχέδια μας, να ασχολούμαστε με κάτι άλλο πέρα απ’το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι, των παιχνιδιών της ομάδας μας!!! Πέρυσι, σε όλο το πρωτάθλημα, και ενώ η ομάδα μας έκανε πορεία πρωταθλητισμού, αναγκαστήκαμε να βγάλουμε μια ανακοίνωση όχι απλά μετά από ένα παιχνίδι της ομάδας μας, αλλά μετά από σειρά… δειγμάτων, που είχαμε λάβει!!!!
Δυστυχώς το ίδιο αναγκαζόμαστε να πράξουμε και σήμερα!!!! Δεν θα αναφερθούμε στα προηγούμενα ματς, για τις διαιτησίες εις βάρος μας (ΜΟΝΟ εις βάρος μας), αλλά θα επικεντρωθούμε στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδος μας, με την αντίστοιχη της Θύελλας Βασιλί!!!!
Κύριε Νικολάου, αν κοιμηθείτε ήσυχα σήμερα μετά τα όργια που κάνατε στις 4 γραμμές του γηπέδου… μπράβο σας… ή δεν έχετε συνείδηση, ή δεν σας απασχολεί αν την έχετε καθαρή ή όχι!!!!
Καταφέρατε σ’ένα γειτονικό ντέρμπι να είστε εσείς το πρόσωπο του αγώνα!!!! ‘Ένα ντέρμπι που είχε όλα τα καλά, αλλά έναν διαιτητή με πολύ περίεργη συμπεριφορά!!!! Έναν διαιτητή που στο πρώτο ημίχρονο ήταν κορυφαίος!!! Που οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, μόνο καλά είχαν να πούνε για τα σφυρίγματά του (50-50),και ευχόντουσαν να συνεχίσει έτσι και στο β’ ημίχρονο!!!! Γελαστήκανε… και αυτοί…. και εμείς… και όσοι βλέπανε το ματς!!!!
Χωρίς να θέλουμε να κουράσουμε, θα αναφερθούμε σε στιγμές που σημάδεψαν το παιχνίδι:

21’:Μέσα στην περιοχή της Θύελλας σηκώνεται για διεκδικίσιμη κεφαλιά ο ποδοσφαιριστής μας Μαργαριτόπουλος Θ. με έναν αντίπαλο, αλλά στον αέρα δέχεται αγκωνιά!!!! Συνέπεια αυτού ήταν το κάτω χείλος του να ματώσει, και να βγει εκτός αγώνα για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ ξαναμπήκε στο γήπεδο με γάζα!!!!! Ο κ.Νικολάου, αντί να υποδείξει την παράβαση, έδωσε φάουλ εις βάρος μας, κάνοντας παρατηρήσεις στον ποδοσφαιριστή μας!!!!!
31’:Ο αντίπαλος ποδοσφαιριστής Σουλιώτης Β. δέχεται κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στο κέντρο του γηπέδου, στον ποδοσφαιριστή μας Μαργαριτόπουλο Θ.!!!!
35’: Ακριβώς στο κέντρο του γηπέδου, σηκώθηκε για διεκδικίσιμη κεφαλιά με έναν αντίπαλο ποδοσφαιριστή, και πάλι ο Μαργαριτόπουλος Θ.!!!! Άπλωσε το χέρι του κατά λάθος(όπως και στην προηγούμενη φάση ο αντίπαλος),και χτύπησε τον αντίπαλο!!!! Με μεγάλη ευκολία ο κ.Νικολάου υπέδειξε φάουλ εις βάρος μας, και κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή μας!!!!
47’: Γκολ για την ομάδα μας(αλλαγή σχεδίων για τον κ.Νικολάου)!!!! 0-1!!!!
56’: Φάουλ έξω από την περιοχή της ομάδας μας!!!! Σέντρα στη μικρή περιοχή μας… βγαίνει να διώξει ο τερματοφύλακας μας!!! Συγχρόνως πηδάει και επιτιθέμενος ποδοσφαιριστής!!!! Δεν βρίσκει κανείς τη μπάλα, αλλά ο τερματοφύλακας μας βρίσκεται στο έδαφος μετά από σπρώξιμο του αντίπαλου ποδοσφαιριστή!!!! Ο κ.Νικολάου υποδεικνύει πέναλτι με απίστευτα μεγάλη ευκολία!!!!!! Ούτε οι ίδιοι οι γηπεδούχοι δεν το πίστευαν!!! Γκολ και βάζει στο παιχνίδι τους γηπεδούχους!!!!!1-1!!!!
67’: Παράλληλη σέντρα από τα δεξιά όπως επιτίθεται η ομάδα μας!!!! Από το ύψος του πέναλτι προσπαθεί να σουτάρει ο ποδοσφαιριστής μας Στεργίου Ν., αλλά πάνω στο δεξί του πόδι έπεσε αντίπαλος ποδοσφαιριστής!!!!! Συνέπεια του μαρκαρίσματος αυτού, ήταν να σπάσει η επικαλαμίδα του ποδοσφαιριστή μας, ενώ αντίπαλοι του έβριζαν χυδαία το σπίτι, και ότι δεν έγινε και τίποτα!!!!!!! Ο κ.Νικολάου σφύριξε…. κάνει κίνηση να δώσει πέναλτι… στέκεται… οι αντίπαλοι φωνάζουν για «φάουλ»… τους κάνει το χατίρι!!!! Συγγνώμη που έχουμε ομάδα με ήθος, και κατόπιν εντολής μας και του προπονητή μας να μη διαμαρτύρεται κανένας ποδοσφαιριστής μας στους διαιτητές!!!!Δυστυχώς εκλαμβάνεται όλο αυτό ως αδυναμία!!!!!

70’:Κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου ομάδας Σουλιώτη Β.,εις βάρος του ποδοσφαιριστή μας Στεργίου Ν.!!! ΕΙΝΑΙ Η 2Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ=ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ!!!!!! Το υπενθυμίζει στον κ.Νικολάου αυτό, ο 16χρονος ποδοσφαιριστής μας, με ευγενέστατο τρόπο!!!! Η απάντηση του διαιτητή;;;; Μη μιλάς εσύ!!!!!!!!!!!!!!!! Μετά δυστυχώς παίχθηκε γρήγορα η φάση, δίχως να δοθεί συνέχεια!!!!!! Λάθος μας, λόγω της απειρίας μας, αλλά και των ποδοσφαιριστών μας, αφού ο ηλικιακός μέσος όρος της ομάδας μας σήμερα ήταν 22 ετών!!!!
74’:Δίπλα απ’το σημαιάκι του κόρνερ, προς την πλευρά που αμύνεται η ομάδας μας, το σέντερ μπακ μας, Νταφόπουλος Θ., με υποδειγματικό τάκλιν(για σεμινάριο),πήρε την ταυτότητα του αντιπάλου του, διώχνοντας καθαρά και μόνο τη μπάλα!!!!Ο κ.Νικολάου υποδεικνύει φάουλ γεμίζοντας την περιοχή μας με αντίπαλους ποδοσφαιριστές!!!!! Σέντρα και γκολ για τη Θύελλα!!!! 2-1!!!!!!
Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού γίνανε 4 αλλαγές… πολλές καθυστερήσεις από την γηπεδούχο ομάδα(αποδεκτό)…3 λεπτά έξτρα χρόνος!!!!!
Δεν λέμε ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής.ο κ. Νικολάου, είναι κακός!!!! Το αντίθετο!!!! Ή λοιπόν είχε δόλο για κάποιον λόγο, ή φοβήθηκε την αντίδραση των γηπεδούχων προς αυτόν, μετά τα περυσινά συμβάντα προς τον τότε διαιτητή, στο μεταξύ μας ματς!!!!!!! Όποιο από τα 2 κι αν συμβαίνει κ.Νικολάου, παραιτηθείτε από μόνος σας!!!!! Δεν σας χρειάζεται η διαιτησία!!!! Ο κ.Λιόλιος, όλη η επιτροπή διαιτησίας, αλλά και ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, κ.Μπουχλαριώτης, φανταζόμαστε ότι θα το αντέξουν!!!!!! Στα επίπεδα και τις κατηγορίες που παίζουμε, αν ο διαιτητής-το λιγότερο-δεν σέβεται τον ιδρώτα που χύνουν και οι 22 ποδοσφαιριστές, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να πάει σπίτι του!!!!!
Καληνύχτα κ.Νικολάου… οι ευχές ενός ολόκληρου χωριού σας συνοδεύουν!!!!!!”