Υψηλές θερμοκρασίες την Παρασκευή

Αραιές νεφώσεις αναμένονται στις περισσότερες περιοχές την Παρασκευή. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια.  Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βόρειοι βορειοανατολικοί έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα ανατολικά.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς.

Στη Ζάκυνθο θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 27 βαθμούς.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοί θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Στα νησιά του Ιονίου,  την Ήπειρος, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές αναμένονται στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς. Στην Ήπειρο η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους στις Κυκλάδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και βαθμιαία τοπικά στις Κυκλάδες 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικοί Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 5 με 6 και βαθμιαία τοπικά έως 7 μποφόρ και στα νότια βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Το Σάββατο στα ανατολικά και τα νότια αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στην υπόλοιπη χώρα θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση στα ανατολικά.