Ελεύθερος ο Κωνσταντίνος Φλώρος για το ξύλο στη Βουλή: Ο όρος που του επιβλήθηκε

Ελεύθερος αφέθηκε ο Κωνσταντίνος Φλώρος που απολογήθηκε νωρίτερα ενώπιον ανακριτή για το αδίκημα της βιαιοπραγίας κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Ο περιοριστικός όρος που του επιβλήθηκε είναι να μην πλησιάσει τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο σε απόσταση 50 μέτρων.

Πριν την απολογία του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή και πρώην μέλος της ΚΟ των Σπαρτιατών, κατέθεσε ως μάρτυρας υπερασπισης ο επίσης πρωην βουλευτής του ακροδεξιού κομματος Διονύσης Βαλτογιάννης. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε, ήταν αυτόπτης μάρτυρας της άγριας φραστικής επίθεσης που δέχτηκε ο κατηγορούμενος από τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης.

Υπέρ του κατέθεσαν ακόμη οι βουλευτές της ΝΔ, Στράτος Σιμόπουλος και Κατερίνα Μονογιού.

Στο πλεύρο του Κωνσταντίνου Φλώρου, βρέθηκε ο πατέρας του Ευστάθιος Φλώρος, απόστρατος του Πολεμικού Ναυτικού.

Σε σημερινές του δηλώσεις στους δημοσιογράφους, επανελαβε ότι η λεκτική επίθεση που δέχτηκε ο γιος του και στην οποία αντέδρασε, προκλήθηκε ως αντίποινα στη μήνυση του κ. Φλωρου σε βάρος του αρχηγου της Ελληνικής Λύσης, Κυριακού Βελόπουλου για εξύβριση.

Ειδικότερα, ο πατέρας του κατηγορούμενου μίλησε για μια κόντρα που κρατάει αρκετό καιρό ανάμεσα στην οικογένειά του και τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο.

Ο Ευστάθιος Φλωρος ανέφερε, μάλιστα, πως την ώρα της έντασης ο ίδιος ήταν μέσα στη Βουλή κι έβλεπε την ένταση από τα θεωρεία, χωρίς να ξέρει όμως τι ακριβώς έχει συμβεί.

Πηγή: dnews.gr