Πρόκριση στην “ρώσικη ρουλέτα” για τον ΑΟ Ναρθακίου

Ο ΑΟ Ναρθακίου προηγήθηκε με σκορ 0 – 2 στην έδρα του Λαρισαϊκού, ισοφαρίστηκε, οι γηπεδούχοι πήραν… «κεφάλι» στο σκορ στην παράταση, όμως οι γαλάζιοι ισοφάρισαν σε 3 – 3 και στην… «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι πήραν την νίκη – πρόκριση με 0 – 3.

Οι άνθρωποι του ΑΟ Ναρθακίου έχουν πολλά παράπονα για την διαιτησία της εν λόγω αναμέτρησης και συγκεκριμένα για την υπόδειξη πέναλτι με την οποία οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 2 – 2.

Στο πρώτο μέρος ο ΑΟΝ είχε τον απόλυτο έλεγχο και έχασε πολλές στιγμές με τους Πίρε, Σιδηρόπουλο, Παπαθανασίου και Ρεντινόπουλο, όμως δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα και έτσι έμεινε το 0 – 0.

Με το «καλημέρα» του δευτέρου μέρους ο Σιδηρόπουλος κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Πίρε ο οποίος είδε τον κίπερ των γηπεδούχων να τον σταματά, όμως στο «ριμπάουντ» ο Παπαθανασίου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Ρεντινόπουλος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λαρισαϊκού για δεύτερη φορά.

Ένα τέταρτο αργότερα οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1 – 2 με κοντινό πλασέ από θέση τετ α τετ, ενώ πέντε λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης ισοφάρισαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σε μια φάση στην οποία οι άνθρωποι του ΑΟΝ διαμαρτύρονται έντονα καθώς θεωρούν ότι δεν υπάρχει παράβαση.
Έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.
Στο 100’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ με 3 – 2, με πανομοιότυπο τρόπο όπως και στο πρώτο τέρμα που δέχθηκαν.

Οι «γαλάζιοι» πίεσαν και έχασαν πολλές ευκαιρίες με τους Παπαθανασίου, Μισαηλίδη και Σιδηρόπουλο, όμως το 3 – 2 παρέμεινε στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 110’ της παράτασης ο Σιδηρόπουλος κέρδισε και πάλι πέναλτι.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παπαθανασίου ο οποίος έδειξε «κρύο αίμα», σκόραρε πέτυχε το 3 – 3 και παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Στα επόμενα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και έτσι οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση.
Στην ψυχοφθόρο διαδικασία της «άσπρης βούλας» ο ΑΟΝ ευστόχησε στα 3 πρώτα πέναλτι ενώ οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να πετύχουν γκολ και έτσι οι «γαλάζιοι» πήραν την πρόκριση με σκορ 3 – 0.

Στα πέναλτι ευστόχησαν οι Πρίφτης, Σιδηρόπουλος και Καψιώχας, ενώ στα πέναλτι των γηπεδούχων το πρώτο σταμάτησε στο δοκάρι, το δεύτερο απέκρουσε ο Ζεμπέκης, ενώ το τρίτο πέρασε άουτ .

Η Σύνθεση

ΑΟ Ναρθακίου (Παναγιώτης Κορδαλής): Ζεϊμπέκης, Λελεντζής, Δημακόπουλος Κατσικόπουλος, Μπουλούτσος (46’ Πρίφτης), Καψιώχας, Ρεντινοπουλος (95’ Μπίνας), Σιδηρόπουλος, Μανταλιάς (105’ Καραβαγγέλης), Πίρε (75 Μισαηλίδης), Παπαθανασίου.