“Διπλό” από ημίχρονο και πρόκριση για την Αναγέννηση Φαρσάλων

Η Αναγέννηση Φαρσάλων σκόραρε μέσα σε δέκα λεπτά δυο τέρματα στο πρώτο μέρος, θέτοντας τις βάσεις για την πρόκριση κόντρα στην ομάδα της Μάνδρας την οποία και κέρδισε εν τέλει με σκορ 1 – 2 παίρνοντας το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας.

Οι γηπεδούχοι έχασαν δυο καλές στιγμές στο πρώτο ημίωρό και πιο συγκεκριμένα στο 22’ ο Μπατζανούλης από το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε, με τον Παλαμίδα να διώχνει.

Ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Παπαδόπουλος με πλασέ σημάδεψε το κάθετο δοκάρι της Αναγέννησης.

Οι «κόκκινοι» κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 35’ όταν έπειτα από σουτ του Καρακώστα και ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, ο Βαΐτσης από κοντά πέτυχε το 0 – 1.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Καρακώστας τροφοδότησε τον Θεοχαρόπουλο και αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0 – 2, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν και στο 65’ ο Μπατζιανούλης μείωσε σε 1-2.

Η Αναγέννηση βρήκε χώρους στην αντεπίθεση και στο 86’ έχασε σπουδαία ευκαιρία να πετύχει και τρίτο τέρμα όταν ο Νίκος Παλαμίδας βρέθηκε τετ α τετ όμως αστόχησε και έτσι παρέμεινε το 1 – 2 μέχρι την λήξη του αγώνα και το συγκρότημα του Νίκου Θεοχαρόπουλου πανηγύρισε την νίκη πρόκριση.

Η Σύνθεση

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Παλαμίδας Β., Αγγελακόπουλος, Μπανιάς, Αρβανιτοζήσης, Πατσιούρας, Μουτκανάς, Θεοχαρόπουλος (70’ Χρ. Ζαγγανάς), Καρακώστας, Τσούλης, Βαΐτσης (72’ Σακελλαρίου Κ.), Γιαχνής (60’ Παλαμίδας Ν).