Ο Αχιλλέας ηττήθηκε από τον Ηρακλή

Την ήττα γνώρισε η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων στο γήπεδο του Ελευθεραί, από την ομάδα του Ηρακλή Λάρισας με σκορ 3-0 για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ. Με αυτή την ήττα η Φαρσαλινή ομάδα παρέμεινε στους 12 βαθμούς ενώ η ομάδα του Ηρακλή έφτασε τους 15 βαθμούς.

Στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης κυριάρχησαν τα δυνατά μαρκαρίσματα και το παιχνίδι κέντρου και για τις δυο ομάδες και φαινόταν πως δύσκολα κάποια ομάδα θα έπαιρνε προβάδισμα, σε ένα μέτριο ποιοτικά και με λίγες φάσεις παιχνίδι.

Στην πρώτη καλή φάση της αναμέτρησης στο 33’ ο Φώτος, με ατομική ενέργεια άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, από τη δεξιά πτέρυγα με δυνατό σουτ.

Λίγα λεπτά αργότερα στο 43’ ο Χρηστίδης με δυνατό σουτ, θα διπλασιάσει τα τέρματα καθώς η μπάλα πήγε προς τον Μπανταβάνη με τον τελευταίο να κάνει κακή εκτίμηση της πορείας της μπάλας, καταλήγοντας στα δίχτυα.

Στην επανάληψη ο Αχιλλέας προσπάθησε να αντιδράσει και να μειώσει το σκορ κυρίως με φάσεις από τα άκρα και ατομικές ενέργειες εως το 68′  όπου ένα μαρκάρισμα του Γ. Κομισόπουλου στον Ντιντή, θα τον στείλει στα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη κάρτα, και τον Αχιλλέα να συνεχίζει με δέκα παίκτες για τα εναπομείναντα λεπτά.

Το τελικό σκορ θα διαμορφωθεί όταν ο Σπύρος Ζαφειρίου με κάθετη πάσα βρήκε τον Ηρακλή Γκιουρσάνη κι εκείνος με πλασέ από θέση τετ – α – τετ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Χρήστο Μπαταβάνη και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι Συνθέσεις

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Λάμπρου, Φορτομάρης Ν., Ψωμολιάς, Γιαννακόπουλος, Ντιντής, Γκατζούλης, Φώτος(71’ Καπετάνος), Νάστας(68’ Ζαφειρίου) Χρηστίδης(77’ Λαβαντζιώτης), Γκιουρσάνης(82’ Ράχης)

Αχιλλέας Φαρσάλων (Φερραίος Γιαννακός – Λευτέρης Τέας): Μπανταβάνης, Γιαννολόπουλος , Κατσιανάκης, Τλούπας, Κομισόπουλος, Μάντζαρης, Ζιώγας(78’ Παυλόπουλος), Ταστεμερίδης, Κούμρια(58’ Παπακωνσταντίνου), Χριστιανίδης, Καναβός (71’ Αλαμάνης)

Τριπλέτα: Κουκούλης, Πάνος, Γκαρέλης