Δεύτερη σερί νίκη για την Θύελλα που συνεχίζει την «αναρρίχηση» της

Η Θύελλα Βασιλί κατάφερε να κερδίσει με σκορ 2 – 1 τον Άγιο Γεώργιο Φαρσάλων πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και έφτασε τους 6 βαθμούς.

Από την άλλη η ομάδα του Αγίου Γεωργίου παρέμεινε δίχως βαθμό σε αυτές τις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης από την αρχή και στο 25’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 1 – 0 με σκόρερ τον Καραγιάννη ο οποίος άνοιξε το σκορ με γυριστή κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν δυο καλές στιγμές με τους Νεγιάννη και Μπάφα με δυο σουτ τα οποία όμως δεν είχαν την επιθυμητή κατάληξη.

Ο Βαρσάμης πέντε λεπτά αργότερα αστόχησε σε τετ α τετ ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο  Αγγελουσόπουλος είχε ένα δυνατό σουτ το οποίο έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 50’ ο Αγγελουσόπουλος έχασε ακόμη μια καλή στιγμή.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα έπειτα από ασθενή επέμβαση του Τρίγκα ο Αγγελουσόπουλος πήρε το ριμπάουντ και πέτυχε το 2 – 0.

Η Θύελλα έχασε άλλες δυο καλές στιγμές με τους Βαρσάμη και Ζητούνη.

Το τελικό 2  – 1 πέτυχε ο Καρακικές με κοντινή προβολή έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και λάθος της άμυνας της Θύελλας.

Οι άνθρωποι της Θύελλας Βασιλί ευχαριστούν θερμά τον ποδοσφαιριστή τους Κώστα Βασιλόπουλο και το κατάστημά του “The Barber Stories” για την προσφορά αθλητικού υλικού.

Οι Συνθέσεις

Θύελλα Βασιλί (Λεωνίδας Βαΐτσης): Αποστολάκης, Βασιλόπουλος, Μπογκας Θ.,  Μπογκας Θ., Τριανταφύλλου, Καραγιάννης, Λιτσόπουλος, Αγγελουσόπουλος, Αλεξίου, Τσιάμπας.  Βαρσάμης.

Ένωση Αγίου Γεωργιου (Νίκος Τρίγκας): Τρίγκας, Τζιλίρας, Καραλόπουλος, Μπάφας (55’ Τάτσης), Καρακώστας Απ.  Σακελλαρίου Φ. (90’ Σακελλαρίου), Καραχάλιος, Νταλίπης, Νεγιάννης, Καρακικές, Αγγελοσόπουλος.