«Διπλό» σε ένα τρίλεπτο για την Αναγέννηση στην έδρα της Κρήνης

Η Αναγέννηση Φαρσάλων σκοράροντας δυο τέρματα σε τρία λεπτά κατάφερε να πάρει το «διπλό» με σκορ 1 – 2 στην έδρα της Νίκης Κρήνης και να ξεκινήσει με το «δεξί» στο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με ελάχιστες καλές στιγμές.

Οι άνθρωποι της Νίκης έχουν παράπονα από τον βοηθό Σιαπλούλη καθώς κατά την γνώμη τους καταμέτρησε λανθασμένα το πρώτο τέρμα της Αναγέννησης.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά από την αρχή του. Στα πρώτα λεπτά οι φιλοξενούμενοι έχασαν δυο καλές στιγμές με τον Καρακώστα να αστοχεί με κοντινή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Παλαμίδα.

Ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Καρακώστας εκτέλεσε το κόρνερ ο Μουτκανάς έσπασε την μπάλα με το κεφάλι, ο Αρβανιτοζήσης έκανε ανάποδο ψαλιδάκι με την μπάλα να περνά άουτ.

Στα επόμενα λεπτά του πρώτου μέρους το παιχνίδι δεν είχε κάτι ιδιαίτερο με τις δυο ομάδες να αναλώνονται σε παιχνίδι κέντρου και αλληλοεξουδετέρωσης.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έχασαν μια καλή στιγμή όταν ο Τσάρας έκανε την σέντρα η μπάλα πέρασε πάνω από τον Παλαμίδα ο Πετρόπουλος όμως έστειλε την μπάλα άουτ εξ επαφής.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ακόμη δυο καλές στιγμές όταν αρχικά το σουτ του Καρακώστα έδιωξε ο Παπαϊωάννου.

Ενώ ίδια κατάληξη είχε και η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νίκου Παλαμίδα στο 65’.

Πέντε λεπτά αργότερα έγινε η φάση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από πλευράς Νίκης και ήταν η φάση του 0 – 1.

Ο Νίκος Παλαμίδας έκανε το σουτ η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία έσκασε στο έδαφος.

Ο βοηθός Σιαπλούλης έδειξε «γκολ» με τους ανθρώπους της Νίκης να διαμαρτύρονται καθώς θεωρούν ότι η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή.

Τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι πήραν «αέρα» δυο τερμάτων, όταν ο Καρακώστας εκτέλεσε το φάουλ και ο Αρβανιτοζήσης με κεφαλιά πέτυχε το 0 – 2.

Η Νίκη μείωσε στο 85’ όταν ο Βασίλης Παλαμίδας έδιωξε την μπάλα από τα όρια της περιοχής, η μπάλα κατέληξε στον Θοδωρή Μαργαρίτοπουλο ο οποίος είδε εκτός θέσης τον τερματοφύλακα των κόκκινων και με μονοκόμματο σουτ τον κρέμασε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με μακρινό σουτ.

Οι άνθρωποι της Αναγέννησης Φαρσάλων ευχαριστούν θερμά τους ανθρώπους της Νίκης Κρήνης για την άψογη φιλοξενία τους.

Ενώ οι άνθρωποι της Κρήνης εύχονται καλή συνέχεια και καλή πορεία στην Αναγέννηση Φαρσάλων.

Οι Συνθέσεις

Νίκη Κρήνης (Σάκης Τσάρας): Παπαϊωάννου, Μαγαλιός, Κανατούλας, Σελήνης, Νταφόπουλος (60’ Θεοχαρόπουλος), Μαργαριτόπουλος Θ., Πετρόπουλος, Διαμαντής (57’ Μαργαριτόπουλος Κ.), Τσάρας, Στεργίου (70’ Τσαρδάκας), Μαργαριτόπουλος Γ.

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Παλαμίδας Ν., Δημουλάς, Αρβανιτοζήσης, Πατσιούρας, Μπανιάς, Μουτκανάς (70΄ Μαλέσκα), Θεοχαρόπουλος(46’ Λάμπρου, Ζαγγανάς Χρ., Καρακώστας, Τσούλης(88’ Κουκουτής), Παλαμίδας Ν. (78΄Βαίτσης).